Stålkop

229,00 kr.

Stålkopper fra Haps Nordic i fødevaregodkendt stål. Nem at stable, robust og holdbar. Kopperne kan bruges igen og igen og er helt fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Stålkop – faktisk 4 kopper – fra Haps Nordic er perfekte til hjemmet, skovturen, legeaftalen eller hvor du skal en solid og holdbar kop.

De lækre stålkoppe er fremstillet i dobbeltsiddet fødevaregodkendt stål, er super holdbare og robuste, og kan anvendes gang på gang.

Kopperne er behagelige i de rundede former, og især gode til børn. Koppernes dobbeltsidede stål gør dem isolerende, så de er behagelige at holde om, ved varmt indhold. Pakken indeholder 4 kopper. Stålkopperne er nemme at transportere i tasken, uden man skal bekymre sig for, om de går i stykker. De tåler opvaskemaskine.

  • Lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål
  • Fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater
  • Plastikfri
  • Holdbare og robuste
  • Rummer 180 ml.
  • Tåler opvaskemaskine

Med en stålkop undgår du at bruge engangsplastikkopper. Kopperne er fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk. Kopperne kommer i en papæske

Se også vores drikkeflasker eller termokopper – perfekte på farten

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og mindsker engangsforbrug

Yderligere information

Vægt 0,060 kg
Varenummer 1507096

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...