Komposterbare poser

Plastikposer er en del af de flestes dagligdag. Vi har et lille udvalg af komposterbare poser – 1:1 alternativ til affaldsposer og fryseposer i plastik. Poserne er lavet af majsstivelse og er certificeret OK home-compost.

2 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Undgå nemt engangsplast i køkkenet

Vi forhandler de smarte 1:1 miljøvenlige erstatninger af fryseposer og affaldsposer. Begge er lavet af plantebaseret bioplastmateriale, hvori der indgår majs. Ikke en spiselig majs, men en GMOfri, økologisk dyrket majs. Bioplasttypen PHA udvindes ved fermentering af sukkerholdige planterester, og benytter dermed hverken phtalater, Bisphenol-A, Bisphenol-F, Bisphenol-S eller andre af de kemiske tilsætningsstoffer og blødgørere, som er tilladt i plastik.

De komposterbare poser er certificeret til hjemmekompost, hvilket betyder, at poserne er fuldt bionedbrydelige, og kan nedbrydes i din egen hjemme-kompostbeholder. Poserne kan altså kompostere og indgå som gødning af jorden.

Simple plastikfri erstatninger

Med komposterbare fryseposer har du en plastik 1:1 erstatning af fryseposer af plastik. Fryseposerne kan tåle frost, kan bruges som opbevaring af fødevarer – ja lige hvad du plejer faktisk. Den komposterbare frysepose er holdbar og findes i 2 liter, 4 liter og 8 liters varianter. Udskiftning til nedbrydelige og plastikfrie poser, har du sparet produktion og forbrug af en masse engangsplastik.

De bionedbrydelige affaldsposer er også certificeret komposterbare, og er perfekte til indsamling af bioaffald. Bioaffald er madaffald. Affaldsposerne findes i 20 liter og 30 liter med forskellige lukkemetoder.

Ved at udskifte affaldsposer af plastik og fryseposer af plastik ud med det komposterbare alternativ, er du med til, at produktionen og udbredelsen af traditionelt plastik mindskes. Du undgår også skadelige stoffer fra plastikken i og omkring din mad.

Holdbarhed på plastikfrie og komposterbare poser

Da poserne er lavet af biobaseret materiale der kan komposteres, har poserne en holdbarhedsdato. Dette er for at sikre, at posen har den effekt man ønsker. Poserne har en holdbarhed på 1 år, hvis den opbevares tørt. De komposterbare affalds poser bør tømmes ca. hver anden dag, for at undgå at posen reagerer med indholdet, og for at undgå lugtgener og bakterier.