Køkken / Komposterbare poser / Komposterbare affaldsposer
Brand:MAISTIC

Komposterbare affaldsposer

(2 kundeanmeldelser)

Fra 20,00 kr.

Komposterbare affaldsposer fra danske MAISTIC. Posen er velegnet til at indsamle bioaffald og indeholder bioplasttypen PHA, der er lavet af plante- og grøntsagsrester.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Komposterbare affaldsposer fra danske MAISTIC. Disse affaldsposer er især velegnede til at indsamle bioaffald, men kan også bruges hvis du bot ønsker at udfase engangsplastik. Som de øvrige poser fra MAISTIC er affaldsposerne certificeret komposterbare og har certificeringen OK Compost HOME. Det betyder, at du kan samle dit bioaffald i en pose, der præcis som madaffaldet kan nedbryde og indgå i naturens kredsløb.

Affaldsposer 30 liter og affaldsposer 20 liter

Det anbefales at tømme bioaffald ca. hver anden dag, selvom affaldsposen ikke har reageret med det biologiske affald endnu, men så lugtgener og bakterier ikke forekommer. De komposterbare og bionedbrydelige affaldsposer leveres i en praktisk pap-æske til opbevaring i køkkenskuffen. Disse affaldsposers holdbarhed er ca. 1 år fra produktionsdato, da de er skabt til nedbrydning under naturlige forhold.

Standard-størrelsen til de mest almindelige skraldespande er affaldsposer på 20 liter, men de findes også til større skraldespande med plads til affaldsposer på 30 liter. Med WaveCut er kanten lidt længere, så den nemt kan lukkes med en knude.

Maistic 2.GEN indeholder planterester fra landbruget

Maistics poser indeholder den komposterbare 2.generations bioplast type PHA, der skabes af affald såsom skræller, planterester og lignende. Det er rester, som ellers ville være blevet håndteret som affald, og derfor gå tabt. Der benyttes hverken phtalater, Bisphenol-A, Bisphenol-F, Bisphenol-S og andre kemiske tilsætningsstoffer, blødgørere osv. som er tilladt i plastik.

Maistic 2.GEN poser er lavet af et patenteret bioplastmateriale. Der indgår majs i denne, en ikke-spiselig GMOfri type, der er dyrket økologisk og bioplast typen PHA, der udvindes ved fermentering af planterester.

OK Compost HOME

Er en officiel certificering, der er udstedt af den belgiske certificeringsorganisation Vincotte til fabrikker og producenter efter opfyldelse og dokumentation af de krav, som standarden beskriver. Forskellen fra ‘hoved’-mærket OK Compost er, at temperaturen ved nedbrydelighedstesten for OK Compost HOME er 25 grader. Testen er altså lavet i et miljø, der er tættere på naturligt forekommende miljø eller en god, vedligeholdt hjemmekompost.

Der er strenge krav til hvad produktet må indeholde, nedbrydes til samt hvor meget det skal være nedbrudt efter de 180 dage, som testen varer. Når det er nedbrudt, så må det heller ikke skade det naturlige miljø, det kan ende i. Det skal altså kunne indgå i naturens kredsløb.

MAISTIC er en af de få virksomheder, der kan tilbyde OK Compost HOME-mærkede poser – både som fryseposer og affalds poser.

Vi anbefaler, udover disse bionedbrydelige affalds poser, også vores komposterbare fryseposer fra MAISTIC, som kan bruges til opbevaring af madvarer, til madpakker eller lignene.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

20 liter, 30 liter

Variant

Normal, Med WaveCut

Varenummer 1507016d
Varenummer 1507016b
Varenummer 1507016a
Varenummer 1507016c

2 anmeldelser af Komposterbare affaldsposer

  1. Michala

    Jeg kan godt lide idéen om komposterbare affaldsposer, hvorfor jeg købte en rulle her. Desværre oplever jeg, at poserne (20L, wavecut) hurtigt og alt for nemt går i stykker. Selvom jeg er forsigtig med at rive en pose af rullen, går de meget nemt i stykker, enten i selve WaveCuttet, eller gennem hele posen, så den er ubrugelig.
    Jeg tror, det kunne fixes ved at gøre afrivningsmærkerne mere tydelige eller lægge poserne i æsken allerede-afrevne.

  2. Helene

    Jeg har fundet frem til, at posen på 30 L størrelsesmæssigt er bedst tilpasset IKEAs Hållbar affaldssorteringsspande, som vi har i vores hjem. Dertil er det min erfaring, at wavecut posen godt kan drille, så vi holder os fremefter til straightcut og det fungerer rigtig fint for 30 L posen 🙂

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...