Kompostspand

349,95 kr.

Kompostspand i rustfri stål til opsamling af kompost indendørs. Kompostspanden har to aktive kulfiltre, der sørger for at du undgår fluer og lugtgener. Når spanden er fyldt, kan spanden tømmes i en udendørs kompostspand.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507219 Kategorier: , , Tags: , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

En Pulito kompostspand med låg til indsamling af dit grønne affald i køkkenet. Denne kompostspand er i rustfrit stål og har to aktive kulfiltre i låget, der hindrer fluer og lugtgener.

Pulito kompostspand er til opsamling af kompost indendørs. Når din kompost spand er fyldt op, kan du herefter kompostere udendørs eller i en fælles ordning, og herved kan du reducere mængden af husholdningsaffald med 20% og samtidig lade det indgå i det naturlige næringsstofskredsløb.

Kompostspand med kulfilter

Det anbefales at kulfiltrene i en kompost spand skiftes hver halve eller hele år, for at sikre virkningen – disse kan tilkøbes her. Spanden kan (uden filtre) vaskes i opvaskemaskine.

Pulito kompostspand med kulfilter rummer 4 liter, og er perfekt som kompostspand til køkkenbordet.

Se også vores madkasser fra Pulito

Er du i tvivl om hvordan du komposterer? Så se HER

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Produkterne fra Pulito, herunder deres kompost spand, er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Vægt 1180 kg
Størrelse 18.5 × 18.5 × 29 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...