Madindpakning

Vi har samlet forskellige mere miljøvenlige produkter til indpakning af mad. Vi har bl.a. låg til skåle af økologisk bomuld eller silikonelåg. Vi har også papirsposer til madpakken – helt uden blegemiddel og skadelig kemi.

13 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Madindpakning uden folie og husholdningsfilm. De fleste hjem har nok en rulle folie eller husholdningsfilm, som bruges til indpakning af mad i madpakken eller til rester i køleskabet. Begge dele er lavet af materialer, der ikke kan genanvendes, når det smides ud, og det er unødig engangsforbrug. Stedet har vi samlet nogle forskellige og mere miljøvenlige alternativer til madindpakning

Genanvendelige stoflåg og silikonelåg

Madlåg af GOTS-certificeret økologisk bomuld 

Vi har en masse forskellige varianter stoflåg til madopbevaring. Stoflgene er gode over store og små skåle eller fade med rester, over dejen der hæver. Stoflågene kommer i tre størrelser, med elastikkant, så de nemt. kan strækkes udover skåle, fade, tallerkner eller kopper. Lågene kan vaskes i maskine, og bruges igen og igen

Madlåg af silikone 

Madlågene i silikone er smarte fordi de kan bruges direkte på madvarer, over fade og skåle. Brug den fx. over en halv avokado, en halv melon, over skålen med rester eller lignene. Silikonelågene kommer i 5 forskellige størrelser, og kan strækkes over de fleste beholdere og skåle.

Papirsposer af ubleget papir

Papirsposer er et engangsforbrug, men et mere miljøbevidst. Papirsposerne kan bruges til madopbevaring, til madpakken, til skovturen eller indpakning. Papirsposerne kan også bruges i ikke-fødevare-relaterede henseender. Papirsposerne er lavet af bæredygtigt dyrket træ. Papiret er ubleget og klorfrit, og indeholder ingen blegemidler eller flourstoffer. Madpapirsposerne er fødevaregodkendt og er certificeret til OK-hjemmekompost, når de er brugt.