Madposer i papir

48,00 kr.

Madposer i papir er perfekte til madopbevaring af bl.a. sandwiches. Poserne er ikke behandlet med blegemiddel, og certificeret OK home-compost.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507508 Kategorier: , , , , Tags: ,

Beskrivelse

Madposer i papir er fremstillet i Sverige af ubleget papirmasse fra skandinaviske grantræer – en naturlig, vedvarende ressource. Granskoven er certificeret bæredygtig skov.

Poserne er den perfekte madopbevaring, da de er fedtbeskyttende, og giver en naturlig barriere, hvilket gør dem ideelle til nødder, chips, småkager og sandwich med smør, mayo og olier. Poserne kan også bruges i mikrobølgeovn.

Madposer i papir er ikke behandlet med klor blegemiddel (TCF), ingen paraffinvoks, sojavoks eller anden voks. Emballagen er lavet af 100% genbrugt ubleget pap og med giftfri lim. Kan sorteres som papaffald.

Størrelser på poser

Mellem: Hver pose måler 19 x 16,2 x 5,7 cm. 1 pakke indeholder 48 poser.

Stor: Hver pose måler 12 x 35 x 5,5 cm. 1 pakke indeholder 30 poser.  

Se også de smarte silikoneposer fra Stasher, som kan bruges som madpose, kan klare fryser, mikroovn og kan tåle opvaskemaskine.

Brugt madposerne til for eksempel at pakke maden i din egen eller dit barns madkasse ind. Vi har et stort udvalg af forskellige smarte og genbrugelige muligheder til madpakken. Både forskellige størrelser madkasser, drikkeflasker i forskellige farver, der vil holde dit vand koldt hele dagen, lunchbags i økologisk bomuld og bivokspapir i farver.

If You Care er et amerikansk firma, der siden 1990 har lavet produkter af høj kvalitet med stor fokus på miljøpåvirkningen. If You Care går meget op i den miljømæssige, såvel som sociale ansvarlighed i produktionen af deres produkter. Madposerne produceres i Sverige. Al emballage er fremstillet af ubleget genanvendt pap eller papir, som du bør genanvende igen.

Yderligere information

Størrelse N/A
Variant

Mellem, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...