Køkken / Madindpakning / Muffinforme i ubleget papir

Muffinforme i ubleget papir

24,00 kr.

Muffinforme i ubleget papir er lavet af papir fra bæredygtigt dyrket skov. Formene er perfekte til muffins og anden bagning. Papirsformene er certificeret OK hjemme kompost. Papiret er ubleget og klorfrit (TCF) fedtfast papir.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Muffinforme i ubleget papir er perfekte til bagning, hvor man ikke skal bekymre sig om skidt kemi. Papiret er ubleget og klorfrit (TCF) fedtfast papir. Muffinformene er perfekte til muffins – som navnet hentyder – cupcakes, brød osv.

Hvis du er interesseret i madlavning, kan du også se vores genanvendelige bagepapir og ublegede bagepapir.

Bagning miljøvenlig komposterbar bageudstyr

Muffinforme

  • Lavet af ubleget papir af bæredygtigt dyrket skov
  • Certificeret OK hjemme kompost
  • 1 pakke indeholder 60 skt.
  • Pakkerne er lavet af genanvendt pap

Muffinformene i ubleget papir indeholder 60 stk. forme i hver pakke. Pakkerne er lavet af genanvendt pap, og formene er papir lavet af bæredygtigt dyrket skov. Papirsformene er certificeret OK hjemme kompost, og kan afskaffes i hjemme-kompost eller som bioaffald. Muffinformene kan også tåle mikroovn, hvis du ønsker at lune en lækker muffin.

Til opbevaring af for eksempel muffins kan du benytte de flotte multibags i GOTS-certificeret økologisk bomuld. De kommer i to forskellige størrelser og i forskellige mønstre og fine farver.

If You Care er et amerikansk firma, der siden 1990 har lavet produkter af høj kvalitet med stor fokus på miljøpåvirkningen. If You Care går meget op i den miljømæssige, såvel som sociale ansvarlighed i produktionen af deres produkter. De gode muffinsforme produceres i Sverige. Al emballage er fremstillet af ubleget genanvendt pap eller papir, som du bør genanvende igen.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...