Madkasser

Madkasser er en del af de flestes menneskers liv. Vi bruger dem i dagligdagen til madopbevaring på arbejde, i skole, på ture og i køleskabet. Vi har samlet flere forskellige varianter – helt uden plastik og skadelige stoffer derfra. Vi forhandler madkasser i materialer der kan genanvendes, og er både praktiske og holdbare.

4 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Vi har samlet forskellige madkasser. Fælles for dem alle er, at de er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål – uden BPA og skadelige stoffer.

Madkasser til flere formål

Stålmadkasserne findes i mange varianter: 3-lags madkasser i store og små, oval madkasse, snackboks, firkantet og lufttæt. Vi har både madkasser i blankt rustfri stål og i børstet mat rustfri stål. Madkasserne er perfekte til madpakken i skolen, på turen eller med på arbejdet. Madkasserne har alle mulighed for mere eller mindre indeling af maden. Vores udvalg af stålmadkasser er holdbare og praktiske.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Er stål miljøvenligt?

Fordele ved stål

  • Holdbart materiale. Stålmadkasser holder til mange ganges brug i mange år.
  • Stål er genanvendeligt og genanvendelsen globalt er høj
  • Fødevaregodkendt rustfri stål afgiver ikke skadelige stoffer
  • Mindre forurenede produktion

Plastik har en længerevarende negativ indvirkning på miljøet end stål. Plastik har en global genbrugseffektivitet på 9%, hvorimod stål har en global genanvendelseseffektivitet på 86% (tal fra 2014)(Steel Recycling Institute). Plastik bliver til mikroplast og giver store problemer i bl.a. havet.

Tager man udgangspunkt i et sugerør i rustfrit stål, kræver det betydeligt flere ressourcer til at producere end et plastiksugerør. Produktionen frigiver mere CO2, og derfor er et stålsugerør kun mere miljøvenligt, hvis det bruges 150 gange. Med holdbare stålsugerør og stålmadkasser gælder det altså, at det skal bruges rigtig mange gange, for at de er mere miljøvenlige i produktionen. Netop grundet holdbarheden af materialet, holder de i rigtig mange år – hele livet, hvis man passer på dem.