Køkken / Madkasser / Stålmadkasse i farver

Stålmadkasse i farver

229,00 kr.

Stålmadkasse i farver fra Haps Nordic er en flot og holdbar madkasse. Til madkassen følger en udtagelig rumdeler. Den er lavet af fødevaregodkendt rustfrit stål, og findes i to farver og stål.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Flot stålmadkasse i farver fra Haps Nordic. Madkasserne har en rumdeler, der kan dele det store rum op i to, men også tages ud, så det bare er et rum. Klipsene i siderne er lavet med beskyttelse, så det er nemt at åbne og lukke – selv for børn og farven ikke slides for meget.

Madkasser i god kvalitet

 • Indeholder rumdeler
 • Nem af åbne for  børn
 • Fri for BPA, phtalater og bly
 • Lavet i 18/8 fødevaregodkendt rustfrit stål

Madkassen er silikoneforseglet og dermed lækagesikker. Den er fri for BPA, phtalater og bly, og er lavet i 18/8 fødevaregodkendt rustfrit stål. Madkassen har en aftagelig silikonering, der kan tages ud, så den kan rengøres ordentligt.

Madkassen måler 17,5×13,5×6, og indeholder udtagelig rumdeler.

Madkassen findes i blå, rød og stål.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Tåler ikke opvask. Den flotte stålmadkasse i farver bør vaskes i hånden, da farven ikke tåler opvaksemaskine

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld og stålmadkasser. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Farve

Blå, Rød, Stål

Varenummer 1507627c
Varenummer 1507627b
Varenummer 1507627a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Pulito snackboks uden plastik madpakke til snacks i metal stål
  55,00 kr.

  Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.

 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaringstasherbag sandwich plastikfri genanvendelig silikonepose
  99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder