Kategorien indeholder 27 produkter

Viser 1–20 af 27 resultater

Active Filters: Clear Filters

Madkasser og madbeholdere

En madkasse er mere eller mindre uundværlig at have – til skole, til job, til udflugter, til opbevaring i køleskabet og så videre. Madkasserne kan være lavet af plastik der frigiver skidt kemi til indholdet eller lavet af materialer, der ikke kan genanvendes. Men hvad nu, hvis du kunne få en madkasse uden kemi, af genanvendelige materialer? Det kan du lige her hos os fra Simpelt.dk. Vi fører et væld af madbeholdere i bæredygtige materialer, som holder og virker mindst lige så godt, som en madkasse i plast.

Bæredygtige madbeholdere og opbevaringsposer, der gør det nemmere at leve bæredygtigt

Hvad end du er på udkig efter en madkasse uden kemi eller opbevaringsposer til mad, så finder du det her hos os fra Simpelt.dk. Vi forhandler kun varer fra  ansvarlige brands, som på den ene eller anden måde tager hånd om miljøet.

Her på siden finder du blandt andet:

  • Madkasser uden kemi
  • Termo madkasser
  • Opbevaringsposer i tekstil eller silikone
  • Kopper
  • Genbrugelige silikonelåg
  • Bivokspapir

Vores madkasser uden skidt kemi er hovedsageligt lavet i stål, da det er en holdbar og bæredygtig løsning. Stål udleder ikke skadelige stoffer i din mad, og det er derfor dømt som et af de sikreste og bedste materialer til mad. Madbeholdere af stål er fri for ftalater og hormonforstyrrende stoffer, så du trygt og sikkert kan nyde din mad uden frygt for, at du selv eller dine børn indtager noget, du ikke har godt af.

Hos Simpelt.dk finder du også termo madopbevaring, der er designet specielt til at holde din mad varm eller kold. De fås i forskellige farver, så du kan finde en i din stil. Er du mere til en helt almindelig, madkasse uden kemi, fungerer de forskellige madbeholdere i stål også glimrende. Madbeholdere i stål er nemlig gode til at holde på varmen eller kulden. Husk at det er en god ide at bruge en opbevaringspose i stof til madkasserne, så alt er samlet.

Opbevaringsposer til madkasser, mad eller noget helt tredje

Ud over madbeholdere og madkasser finder du også forskellige opbevaringsposer hos Simpelt.dk. Vi har både genbrugelige opbevaringsposer i økologisk bomuld, ligesom vi også har genbrugelige poser i silikone. Heri kan der være alt fra frugter til nødder og til kan også bruges til opbevaring af madkasserne, så alt er samlet og ikke vælter rundt i tasken.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge.

Det er ikke store ændringer, du skal gøre, før du er mange skridt tættere en langt mere bæredygtig hverdag. Og ofte fører det første skridt og bevidstheden dig videre, og på den måde kan du og din familie udvikle sig i en mere bæredygtig retning.