Madopbevaring

En madkasse er mere eller mindre uundværlig at have i mange familier – til skole, til job, til udflugter, til opbevaring i køleskabet og så videre. Der findes et væld af madbeholdere, madkasser, og andre muligheder for madopbevaring i genanvendelige materialer. De er praktiske, holdbare og flotte

25 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Genanvendelige madbeholdere og opbevaringsposer til hverdagen

I denne kategori finder du blandt andet:

  • Madkasser i rustfri stål
  • Termomadkasser
  • Poser i økologisk bomuld eller silikone
  • Kopper af rustfri stål
  • Genbrugelige silikonelåg
  • Vokspapir

Vores madkasser er lavet i rustfri stål. Den fødevaregodkendte stål udleder ikke skadelige stoffer i din mad, og det er et holdbart og praktisk materiale. Madbeholdere af stål er fri for ftalater og hormonforstyrrende stoffer, så du trygt og sikkert kan nyde din mad uden frygt for, at du selv eller dine børn indtager noget, du/de ikke har godt af.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Hos Simpelt.dk finder du også termo madopbevaring, der er designet specielt til at holde din mad varm eller kold. De fås i forskellige farver og varianter, så du kan finde en i din stil eller til dit behov. Husk at det er en god ide at bruge en opbevaringspose i økologisk bomuld til madkasserne, så alt er samlet.

Opbevaringsposer til madkasser, mad eller noget helt tredje

Ud over madbeholdere og madkasser finder du også forskellige opbevaringsposer hos Simpelt.dk. Vi har både genbrugelige opbevaringsposer i økologisk bomuld, ligesom vi også har genbrugelige poser i silikone. Heri kan der være alt fra frugter til nødder og til kan også bruges til opbevaring af madkasserne, så alt er samlet og ikke vælter rundt i tasken.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere plastikfri i din hverdag. Vi gør også meget ud af at bevise, at det hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod finder du  på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.