Nyhed!

Lufttæt stålmadkasse

Fra 239,00 kr.

En lufttæt stålmadkasse fra Pulito sørger for, at din mad, dressingen på salaten eller skyren ikke frigiver væske til resten af tasken, men holder det inde i madkassen. Stålmadkassen har en silikonelukning i låget, og to klemmer på siden, så kassen lukkes tæt.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507305 Kategorier: ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Pulito har lavet en smart og lufttæt stålmadkasse, som er virkelig praktisk i hverdagen. Madkassen kan holde væsker fra maden inde, så det ikke kommer ud i tasken. Den lufttætte madkasse har ingen rumopdeling. På siderne af madkassen er to klemmer, så låget kan klikkes helt tæt til. Inde i låget er en silikone-kant.

Stålmadkassen er fremstillet i fødevaregodkendt rustfri stål og er altså både lufttæt, frigiver ingen ftalater, er uden hormonforstyrrende stoffer og har en høj slidstyrke og kan bruges igen og igen.

Madkassen tåler opvaskemaskine.

Madkassen findes i to størrelser og begge leveres i en papæske.

“Lufttæt stålmadkasse” fra Pulito er én ud af flere i rækken af madkasser i stål. Vi har også en oval stålmadkasse med tilhørende snackboks eller 3-i-1-madkasserne med flere rum og snackboks.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Størrelse

Medium, Stor

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Lufttæt stålmadkasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...