Lunchbag i økologisk bomuld

Fra 99,00 kr. 135,00 kr.

Nedsat

En lunchbag i GOTS-certificeret økologisk bomuld er perfekt til at samle både madpakke, drikkeflaske og snacks, så de er samlet i tasken. Findes i flere flotte farver. Med en madpakkepose kan man spare engangsforbruget og undgå plast.

Læs mere →

Ryd

Beskrivelse

Lunchbag i økologisk bomuld fra The Organic Company. De er smarte, praktiske og super flotte. Luchsbags – eller madpakkeposer er perfekte til opbevaringen af madkasse, drikkeflaske, snack-posen og hvad der ellers er med til en dag.

En lunchbag måler 30 x 39 x 12 cm, og findes i flere forskellige farver.

En lunchbag er en god erstatning til fryseposer af plastik, som desværre ofte bliver brugt til opbevaring af madpakken. Ofte har plastikposen egentlig kun det formål, at holde sammen på madpakken i tasken. Med en madpakkepose kan man spare engangsforbruget, og sørge for, at maden er samlet i tasken i en pose af GOTS certificeret økologisk bomuld.

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. The Organic Company har fokus på miljøet og at de fabrikker de samarbejder med, er fri for kemikalier, tungmetaller og at arbejdsforholdende er i orden. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Farver

Black, Dark blue, Dark green, Clay

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...