Køkken / Madopbevaring / Madkasse i rustfri stål to lag

Madkasse i rustfri stål to lag

269,00 kr.

Madkasse i rustfri stål fra Haps Nordic. Den er opdelt i to separate lag, så du nemt kan adskille indholdet. Madkassen er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål på en GOTS-certificeret fabrik. Den er af høj kvalitet og fri for ftalater, BPA og bly.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Den smarte madkasse i rustfri stål to lag, er en madkasse opdelt i to separate lag, så du nemt kan adskille indholdet.

Madkassen er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål på en GOTS-certificeret fabrik. Den praktiske madkasse i rustfri stål er altså fri for ftalater, BPA og bly, og har en høj kvalitet og kan tåle at blive brugt.

Praktisk madkasse i rustfrit stål

  • Lavet af førevaregodkendt rustfrit stål
  • Fri for ftalater, BPA og bly
  • Holdbar
  • Kan tåle opvaskemaskine
  • Produceret på en GOTS-certificeret fabrik

Madkassen lukkes med gribeflips. I låget er der en silikonering, der sørger for, at madkassen slutter tæt. Med den fine madkasse i rustfri stål to lag får du en praktisk opbevaringspose i økologisk bomuld. Med posen kan du have styr på alt til madkassen. Den kan også bruges til anden opbevaring af grønt, legetøj, som vaskepose eller andet.

Har du brug for at pakke mad ind, så prøv bivokspapiret i farver eller måske en stasher-bag til snacks ved siden af?

Madkassen kan gå i opvaskemaskinen.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Se også den smarte stålmadkasse med rumopdeler.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Vægt 0,430 kg
Mål

L 16,5 W 12 H 8,7

Varenummer 1507385

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...