Køkken / Madopbevaring / Madpakkesæt

Madpakkesæt

349,00 kr.

Madpakkesæt med lille vandflaske og lille madkasse. Hertil medfølger opbevaringspose og ekstra drikketud til flasken. Begge lavet i rustfri stål, så de holder til mange års brug af børn.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Det fine madpakkesæt fra Haps Nordic er perfekt til børn i skolen og udflugter. Både madkasse og drikkeflaske er lavet, så de små hænder selv kan holde om og åbne.

Den lille vandflaske har en perfekt størrelse til børn, og kommer med en drikketud, der gør den mere børnevenlig at drikke af. Vandflasken har herudover et skruelåget i bambus, som slutter helt tæt ved hjælp af den fødevaregodkendte silikonering i låget. Vandflasken har et lille håndtag, så den er nem at holde fast i.

Praktisk madpakkesæt

 • Kan bruges igen og igen
 • Holdbart
 • Kan gå i opvaskemaskinen
 • Kan åbnes og benyttes af børn
 • Praktisk meshbag medfølger

Flasken er lavet i rustfri stål, og er helt smagsneutral og afgiver ingen smag eller andet ønsket såsom fx BPA eller microplast. Vandflaskerne er produceret på en GOTS-certificeret fabrik i højkvalitets fødevaregodkendte materialer, så den kan følge dig i mange år frem.

Madkassen har den perfekte størrelse til et par klapsammenmadder og lidt snacks. Klipsene er nemme at åbne og lukke også for børnehænder.

Både madkasse og vandflaske slutter helt tæt og kan gå i opvaskemaskinen.
Med det smarte madpakkesæt følger en praktisk meshbag, som kan bruges sammen med madpakken og samle snacks, frokost og vandflasken. Eller brug den luftige stofpose til dit næste indkøb af frugt og grønsager.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Madkassen måler L:17 cm, B:12 cm, H:6 cm, og vandflasken kan indeholde 350 ml.

Vi har også flasken i 750 ml. og madkassen i stor eller opdelt med flere rum.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Vægt 0.560 kg
Farve

Stål

Varenummer 1507372

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Pulito snackboks uden plastik madpakke til snacks i metal stål
  55,00 kr.

  Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.

 • Food'ie madbeholder termo aya&ida madbeholderFoodie aya&ida genanvendelig termo madbeholder
  229,00 kr.

  AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

  Vælg muligheder
 • stålkop picnickop engangskrus alternativ Haps
  229,00 kr.

  Stålkopper fra Haps Nordic i fødevaregodkendt stål. Nem at stable, robust og holdbar. Kopperne kan bruges igen og igen og er helt fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk.

 • Stasherbag sandwich silikone madopbevaringstasherbag sandwich plastikfri genanvendelig silikonepose
  99,00 kr.

  Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

  Vælg muligheder