Køkken / Madopbevaring / Silikonelåg

Silikonelåg

109,00 kr.

Med de genanvendelige stræk-silikonelåg kan du undgå at bruge husholdningsfilm og folie. Vores silikonelåg kommer i pakker af 6 størrelser.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med de genanvendelige silikonelåg med stræk kan du undgå at bruge husholdningsfilm og folie, men stadig holde din mad frisk og undgå lugt i køleskabet fra rester.

Silikonelåg fra Concept Zero er lavet af 100% platinsilikone (også kaldet medicinsk silicone) af højeste kvalitet, og er fri for BPA og BPS. Produktionen af silikone låg er CO2-neutral. De har en meget lang holdbarhed, og kan nemt rengøres i hånden eller i opvaskemaskinen. Silikonelåg er elastiske og kan strækkes over mange forskellige former.

  • Lavet af 100% platinsilikone
  • Fri for BPA og BPS
  • Kan erstatte husholdningsfilm og sølvpapir
  • Kan bruges igen og igen
  • De er elastiske, så de kan strækkes over forskellige størrelser

Silikonelåg

Disse siliconelåg kommer i sæt af 6 stk. i forskellige størrelser, der passer til diverse skåle eller andet. Lågene er 100% lufttætte og kommer i pap-emballage.

Silikone låg mål (diameter):
20 cm, 16 cm, 11 cm, 9 cm og 6,5 cm.

OBS! silikonelågene kan tage farve fra madvarer med stærk farve – såsom tomat og karry. Dette påvirker ikke deres effekt overhovedet.

Hvorfor silikone låg?

Silikone låg er en nem måde at spare på engangsprodukter i køkkenet, og samtidigt holde maden frisk længere. Du kan nem strække dem henover eksempelvis skåle, så det forlænger holdbarheden af dine madvarer. Bemærk at de forsegler 100% lufttæt, så hvis du f.eks. har brug for noget til at lægge henover en dej der hæver, anbefaler vi vores cotton covers i økologisk bomuld.

Se også de smarte og genanvendelige stasherbags – silikoneposer med mange muligheder.

Concept Zero er en norsk virksomhed med ansatte fra hele skandinavien. Deres produktserie med silicone låg indeholder rene materialer af høj kvalitet og godt design i hele produktionskæden.

Yderligere information

Vægt 0,190 kg
Varenummer 1507350

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...