Køkken / Madopbevaring / Snackboks i stål
Brand:Pulito

Snackboks i stål

55,00 kr.

Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Snackboks i stål fra Pulito – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler lidt “tæsk” nederst i skoletasken.

Med en snackboks i rustfrit stål undgår du at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer. Derudover er snackboksen fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk. Snackboksen tåler opvaskemaskine.

  • Lavet fødevaregodkendt rustfrit stål
  • Fri for BPA og skadelige stoffer
  • Plastikfri
  • Uden silikonekant – holder derfor ikke 100% tæt ift. flydende fødevarer
  • Tåler opvaskemaskine

Den lille snackboks er lavet helt uden plastik eller silikone – og er derfor ikke en 100% tæt beholder til flydende fødevarer. Dog er den helt oplagt som klassisk snackboks til frugt eller lignende, som erstatning for engangs-plastikposer.

Fordele ved stål

Fælles for alle vores madkasser og madbeholdere er at de er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål – uden BPA og skadelige stoffer. Det er et meget holdbart materiale, og madbeholderne kan holde til mange ganges brug, og i mange år – hvis man passer godt på den. Stål er genanvendeligt og genanvendelsen globalt er høj. Fødevaregodkendt rustfri stål afgiver ikke skadelige stoffer.

For en helt tæt snackboks, se vores genanvendelige silikone-poser fra Stasher.
Se også vores forskellige stålmadkasser: 3-i-1 madkasse eller oval madkasse.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Vægt 0,125 kg
Størrelse 10 × 6 × 4 cm
Varenummer 1507097

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...