Madkasse i stål 3-i-1 fra Pulito

Stålmadkasse 3 i 1

(1 kundeanmeldelse)

Fra 189,00 kr.

Enkel madkasse fra Pulito af stål. Madkassen er inddelt i to separate rum og en ekstra lille snackboks.

Madkassen er kåret til “Bedst i test – grøn” ved Forbrugerrårdet TÆNK’s test af madkasser 2016

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507021 Kategorier: , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Minimalistisk & miljøvenlig 3-i-1 stålmadkasse fra Pulito. Madkassen indeholder to separate rum og en lille snackboks. Madkassen er velegnet til en lækker madpakke med mulighed for at inddele indholdet op. Madkassen tåler opvaskemaskine.

Madkassen er kåret til “Bedst i test – grøn” ved Forbrugerrårdet TÆNK’s test af madkasser 2016

Med en stålmadkasse undgår du at skade miljøet med engangsplastik såsom staniol, folie og plastikposer. Herudover er madkassen fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk.

De er lavet helt uden plastik og silikone – og derfor er de ikke en tæt beholder. Dog er de helt oplagte som klassisk madkasse til brød mv. men kan også bruges til salater.

Størrelser

Medium: Madkassens to rum rummer hhv. 375ml og 500ml. Måler ca. 14x10x7 cm.

Stor: Madkassens to rum rummer hhv. 475ml og 675ml. Måler ca. 15x12x8

Benytter du ikke madkasser kan vi anbefale vores bivokspapir fra BISTAD og bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC til madindpakning. Se også vores Stasher Bag silikoneposer – perfekt til madopbevaring.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Medium, Stor

1 anmeldelse af Stålmadkasse 3 i 1

 1. Asta

  Super lækker madkasse, der både er super flot og praktisk mht. Størrelse og rum inddeling. Siden dette køb er jeg blevet den største fan af at huske madpakken. Efter flittig brug er der dog kommet små tegn på noget der godt kunne ligne begyndende rust udvendig, men det er dog meget minimalt. Derudover skal man lige være opmærksom på at den ikke er 100% lækage sikker.

  • Simpelt.dk

   Hej Asta,

   Dejligt at høre, du er glad for madkassen. Selv rustfrit stål kan desværre udsættes for såkaldt “flyverust”, som typisk kommer efter vask i vaskemaskinen. Der findes flere guides på nettet til hvordan man kan undgå og forebygge det.

   God aften,
   Simpelt.dk

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...