Køkken / Madopbevaring / Stålmadkasse oval
Brand:Pulito

Stålmadkasse oval

189,00 kr.

Oval stålmadkasse med dertilhørende snackboks fra Pulito. Madkassen sparer miljøet for engangsplastik og du undgår hormonsforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik. Den er helt perfekt til rugbrødsmadder, sandwicher, snacks og salater.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Oval stålmadkasse fra Pulito. Madkassen har ét rum og en dertilhørende snackboks.

Med en stålmadkasse undgår du at skade miljøet med engangsplastik såsom staniol, folie og plastikposer. Herudover er madkassen fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk. Madkassen tåler opvaskemaskine.

De er lavet helt uden plastik og silikone – og derfor er de ikke en tæt beholder. Dog er de helt oplagte som klassisk madkasse til rugbrødsmadder, sandwicher, og små snacks mv. men kan også bruges til salater.

Pulito har også lavet den lufttætte stålmadkasse, der kan holde væsker fra maden inde, så det ikke kommer ud i tasken.

Fordele ved stål

Fælles for alle vores madkasser er at de er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål – uden BPA og skadelige stoffer. Det er et meget holdbart materiale, og stålmadkasserne kan holde til mange ganges brug, og i mange år – hvis man passer godt på den. Stål er genanvendeligt og genanvendelsen globalt er høj. Fødevaregodkendt rustfri stål afgiver ikke skadelige stoffer.

Læs vores Madkasse guide her, hvor vi gennemgår alle madkasser og termo madbeholdere. Hvordan er de forskellige og hvad kan de rumme? Læs med og find en madkasse, der passer til dine behov.

Vi har også 3-i-1-madkasser i mellem eller stor, hvor der er flere rum. Benytter du ikke madkasser kan vi anbefale vores bivokspapir fra BISTAD eller bicokspapir i farver fra HAPS NORDIC og bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC til madindpakning. Vi kan også anbefale vores Stasher Bag silikoneposer.

Se også vores madpakkesæt fra HAPS NORDIC, der er perfekt til skolebørn. Sættet indeholder en en lille madkasse og drikkeflaske med drikketud – lavet så små hænder kan holde om og selv åbne.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Vægt 0,450 kg
Størrelse 11 × 18 × 5 cm
Varenummer 1507020

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...