Nyhed!

Stasherbag half gallon

189,00 kr.

Stasherbag half gallon silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer. Poserne kommer i forskellige farver, og findes i flere størrelser.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507363 Kategorier: ,
Brands:Stasher

Beskrivelse

Stasherbag half gallon silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer eller madkasse. Stasherbags kan bruges igen og igen, og kan hjælpe dig til at undgå store mængder engangsemballage.

Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks når man er på farten, opbevaring af fx. make-up i tasken, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

Stasherbag half gallon har en størrelse på 26 x 22 x 4 cm (ca. 1,9 l), og er perfekt til fx lidt større mængder rester. Se også vores andre størrelser: snacksandwich eller stand-up.

Silikoneposerne er lavet af platin-silikone, som Stasher kalder det. Men hvad er silikone og hvorfor er det bæredygtigt? Silikone er 100% plastikfri og BPA-fri. Stasher har lavet et rigtig fint overblik over deres silikonemateriale som kan ses her.

Silikoneposen er selvforseglende og lufttæt. Posen kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide, uden at den udleder kemikalier fra silikonen ud i din mad. Du kan sågar skrive på posen med whiteboadtusser, så kan det fjernes igen fra din Stasherbag silikonepose.

Vær opmærksom på, at poserne kan tage farve fra stærkt farvende fødevarer såsom gulerod, karry og tomat.

Stasher er førende indenfor produkter uden plast og har nytænkt måden at have husholdning uden plastik. Stasher bruger kun platin-silikone til deres produkter, som sikrer forbrugeren god kvalitet og omtanke for naturen ressourcer.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg
Farver

klar, rosa, blå, grå

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stasherbag half gallon”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *