Opvask

Vi har samlet en masse plastikfrie, naturlige og genanvendelige produkter til opvasken. Kategorien indeholder bl.a. opvaskebørster i naturlige materialer, opvaskesæbebar og skuresvampe uden mikroplast.

10 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Plastikfri og naturlig opvask

Opvask er en del af vores alles hverdag. Om det er opvask i hånden eller i opvaskemaskine, kommer vi ikke udenom, at det er en stor del af vores hverdag. Opvaskeprodukter kan sagtens bestå af naturlige materialer, naturlige ingredienser, og være helt uden plastik. Vi har flere forskellige mere miljøvenlige alternativer til opvasken.

De fleste af os kender opvaskesvampen i farver, med et groft lag på den ene side. Disse svampe er desværre lavet med plastik, og hver gang du bruger den, vaskes mikroplast ud i opvaskevandet. Vi har stedet – 1:1 erstatninger til denne svamp, bare helt uden plastik, men stedet af naturlige materialer. Se vores opvaskesvamp, skuresvamp eller loofahsvamp.

Vi har flere varianter af opvaskebørster. Alle med hår af naturlige materialer eller hår og skaft af bæredygtigt dyrket træ. Opvaskebørsterne er alle af høj kvalitet og kan holde i flere år, hvis den behandles ordentligt.

Vi har også et fint udvalg af naturlige opvaskesæbebarer. En sæbebar er en fast, koncentreret sæbe. Sæbebarerne indeholder naturlige og effektive rengørende ingredienser. Sæbebarer skal opbevares på en sæbeskål, hvor vandet kan løbe fra sæben, så den kan tørre ud mellem brug.

Vi har også opvasketabs til opvaskemaskinen. Opvasketabsene indeholder naturlige ingredienser og er ikke pakket i plastik emballage.