Håndlavet opvaskebørste

130,00 kr.

Praktisk og håndlavet opvaskebørste i olieret birketræ og lyse eller mørke hestehår. Opvaskebørsterne er buede i børstehovedet, og har et godt greb.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507260 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Flot og praktisk håndlavet opvaskebørste fra Iris Hantverk med skaft af olieret birketræ og hår af lyst eller mørkt hestehår.

Opvaskebørsten er håndlavet og der kan derfor forekomme små forskelle på børsterne. Børstehårene stammer fra en svensk importør, som Iris har arbejdet med i over 50 år. Hestehåret kommer fra det nordøstlige Kina og Mongoliet fra en region kaldet Hebei. Det meste af håret kommer fra husdyr, der skæres på gården, og håret sælges derefter til dem, der behandler hestehår. Noget hår stammer også fra heste der skal slagtes af naturlige årsager. 

Den smarte opvaskebørste har et afrundet børstehovede, der gør det nemt at bruge den og få alle vinkler vasket rene på glas, skåle og andre køkkenting. Brug børsten med vores økologiske opvaskesæbebar.

Ønsker du en vegansk opvaskebørste så kan du se vores opvaskebørste med mexicofibrer eller en opvaskesvamp eller skuresvamp.

Opvaskebørsten kan have lidt overskydende hår, som kan “trækkes ud” inden brug, ved at børste den henover hånden.

Iris Hantverk er et svensk firma, der med sine 17 ansatte, håndlaver deres børster. Vi mener at det giver børsterne en høj kvalitet og gør hvert enkelt produkt unikt.

Yderligere information

Vægt 0.116 kg
Størrelse 27 × 3 × 5.5 cm
Farve

Lys, Mørk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...