Økologisk opvaskesæbe

(2 kundeanmeldelser)

Fra 89,00 kr.

Økologisk opvaskesæbe fra norske Grims Have. Opvaskesæben er fast, og håndlavet med naturlige ingredienser – faktisk indeholder den udelukkende forsæbet kokosolie, som er effektivt til at rense snavs af.

Læs mere →

Ryd

Alle priser er i DKK og inkl. moms

Varenummer (SKU): 1507073 Kategorier: , ,
Brands:Grims Have

Beskrivelse

Økologisk opvaskesæbe i fast form, uden duft fra norske Grims Have. Opvaskesæben er drøj og effektiv. Opvaskesæben er håndlavet med naturlige ingredienser – faktisk indeholder den udelukkende forsæbet kokosolie, som er effektivt til at rense snavs af. Sæben er helt uden kemiske ingredienser og konserveringsmidler.

Den fås i to varianter

 • Ca. 100g
 • Ca. 220g (storkøb)

Opvaskesæben kan stå i køkkenet i en sæbeskål eller på en loofahsvamp. Loofahsvampen kan bruges til rengøring med overskydende sæberester.

Derudover er opvaskesæben et godt match sammen med vores naturlige opvaskebørste af træ, som er FSC-certificeret.

Anvendelse:

 • Gnid opvaskebørste, opvaskesvamp, loofahsvamp eller skuresvamp på opvaskesæben til det skummer og brug den som du normalt ville bruge opvaskemiddel.
 • Vedligeholdelse af træmøbler: Opvaskesæben kan anvendes til vedligeholdelse af sæbebehandlet træ ved at bruge en sæbevandsfyldt klud over træet
 • Rengøring: Opvaskesæben kan også anvendes til rengøring. Her rives lidt sæbe af baren med et rivejern i en balje som fyldes med varmt vand. Bland til sæben er opløst.
 • Tøjvask: Økologisk opvaskesæbe kan også anvendes til tøjvask. Sæben rives til fint pulver og blandes efter følgende: 1/3 sæbe, 1/3 natron/bagepulver og 1/3 krystalsoda (natriumkarbonat). Der bruges ca. 1 spsk. til 1 maskinvask.

OBS! Må ikke bruges i opvaskemaskine.

Grims Have er et lille norsk firma, der producerer naturlig kosmetik uden konserveringsmidler, parabener og SLS (sodium lauryl sulfate). De blomster og urter der benyttes i produkterne er dyrket økologisk og vilde blomster høstes ofte i øhavet i det sydlige Norge.

Yderligere information

Vægt N/A
Ingredienser

100% kokossæbe (Sodium Cocoate)

Variant

100g, 220g

2 anmeldelser af Økologisk opvaskesæbe

 1. Frederikke

  Meget effektiv opvaskesæbe, som har holdt meget længe på trods af næsten daglig opvask. Man skal lige vænne sig til det, men hvor er det skønt at spare plastikflasken væk.

 2. Mia

  Super effektiv og ekstremt drøj i brug! Jeg er stor fan.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i: