Opvaskesvamp i kokos

22,95 kr.

Opvaskesvamp i kokos – eller faktisk 2 svampe. En 2-pak af praktiske opvaskesvampe i kokosfiber og naturgummi. Gode, praktiske og uden plast

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507522 Kategorier: , , Tags: ,
Brands:MAISTIC

Beskrivelse

Opvaskesvamp i kokos er en super opvaskesvamp – perfekt til pander, fade og gryder. Svampen er helt uden mikroplast, som desværre findes i nogle opvaskesvampe.

Svampen er lavet af kokosfiber og naturgummi og syet med bomuldstråd. Svampen er super slidstærk og kan fjerne madrester, uden du skal bruge alle dine kræfter. Svampen ridser ikke på genstanden der renses.

kokossvamp uden mikroplast køkkensvamp

Gnid den våde opvaskesvamp på opvaskesæben eller med anden opvaskesæbe. Svampen bør opbevares, så vandet kan løbe ud, i mellem brug. Når svampen trænger til en “opkvikning” kan den komme i opvaskemaskinen i øverste skuffe.

Du kan også se nogle af vores andre opvaske og rengøringssvampe. Skuresvamp af hemp er en god svamp til hverdags-opvasken og er også et plastikfri alternativ.

En svamp måler 7,5 x 10 cm, og kommer i en pakning af 2 stk. Pakningen er af pap.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikker, og lave alternativer til plastikprodukter.

Yderligere information

Størrelse 10 × 7.5 × 0.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
299,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...