Køkken / Opvask / Opvaskesvamp uden mikroplast
Brand:MAISTIC

Opvaskesvamp uden mikroplast

22,00 kr.

Vores bionedbrydelige opvaskesvamp – helt uden mikroplast – er effektiv til alle typer groft rengøringsarbejde – både i køkkenet, på badeværelset, indendørs og udendørs.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Vores bionedbrydelige opvaskesvamp uden mikroplast er effektiv til alle typer groft rengøringsarbejde og kan bruges igen og igen. Opvaskesvampen kan vaskes – ikke bare skylles men kan gå i opvaskemaskinen i den øverste bakke, og skal herefter tørre stående. Svampen er af 100% naturlige materialer og den er derfor bionedbrydelig.

Så skrub løs på både gryder, potter og pander med god samvittighed og helt uden at forurene miljøet med mikroplast.

Opvaskesvampen uden mikroplast kan anvendes både i køkkenet, på badeværelset, indendørs og udendørs. Svampen er lavet af  træbaseret cellulose, som er blødt og ikke smuldrer. På den ene side af svampen er der påsyet et lag tørret loofah, som kan skrubbe lidt kraftigere.

Svampen anbefales ikke til at rengøre sarte overflader, såsom fint porcelæn eller genstridigt snavs på metal – her anbefales vores bionedbrydelige skuresvamp af hamp

Opvaskesvampen uden mikroplast kan gå i opvaskemaskinen, alternativt kan den rengøres i kogende vand.
Det anbefales ikke at lægge opvaskesvampen i vaskemaskinen, ej heller tørretumbler, da det vil slide unødigt på svamp og skuredel og dermed mindske levetiden.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt 0,040 kg
Størrelse 11 × 7 cm
Varenummer 1507005

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...