Opvaskesvamp uden mikroplast

22,00 kr.

Vores bionedbrydelige opvaskesvamp – helt uden mikroplast – er effektiv til alle typer groft rengøringsarbejde – både i køkkenet, på badeværelset, indendørs og udendørs.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507005 Kategorier: , ,
Brands:MAISTIC

Beskrivelse

Vores bionedbrydelige opvaskesvamp – helt uden mikroplast – er effektiv til alle typer groft rengøringsarbejde. Kan anvendes både i køkkenet, på badeværelset, indendørs og udendørs. Svampen er lavet af cellulose, som er blødt og ikke smuldrer. På den ene side af svampen er der påsyet et lag loofah, som kan skrubbe lidt kraftigere.

Svampen anbefales ikke til at rengøre sarte overflader, såsom fint porcelæn eller genstridigt snavs på metal – her anbefales vores bionedbrydelige skuresvamp.

Svampen kan gå i opvaskemaskinen i den øverste bakke, og tørres stående herefter. Svampen er af 100% naturlige materialer og den er derfor bionedbrydelig.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt 0.040 kg
Størrelse 11 × 7 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Opvaskesvamp uden mikroplast”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Du kunne også være interesseret i...