Køkken / Opvask / Skuresvamp af hamp
Brand:MAISTIC

Skuresvamp af hamp

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

15,40 kr.

Bionedbrydelig skuresvamp af hamp uden mikroplast fra MAISTIC. Skuresvampen er et 100%plastikfrit alternativ til den velkendte farvede plast-svamp.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Skuresvamp af hamp fra den danske virksomhed MAISTIC, er en cellulosesvamp omgivet af hamp med forstærkede kanter af bomuld. Opvaskesvampen er blød og ridse-fri, og er vaskbar.

Der er hverken brugt farve eller lim i svampen, som i stedet er håndsyet.

Bliver svampen nusset efter brug, kan den med god effekt kommes i øverste bakke i opvaskemaskinen, og efter tørring er svampen klar til brug igen. Svampen kan også vaskes på 40 grader i vaskemaskinen, men dette slider lidt mere på svampen end at vaske den i opvaskemaskinen.

Vi anbefaler også vores opvaskesvamp uden mikroplast fra MAISTIC til grovere rengøring i køkkenet eller på badeværelset og vores opvaskebørst i træ. 

Skuresvampen af hamp er også god til andre typer rengøring, og kan også bruges i badet.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt 0,030 kg
Størrelse 11 × 11 cm
Varenummer 1507056

1 anmeldelse af Skuresvamp af hamp

  1. Freja

    Denne svamp er blevet en af mine favoritter som alternativ til min tidligere plastik opvaskebørste. Den er nem at bruge og jeg er vild med, at man har mere føling for hvor og hvor hårdt man vasker, frem for med en børste.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...