Køkken / Opvask / Skuresvamp af hamp
Brands:MAISTIC

Skuresvamp af hamp

22,00 kr.

Bionedbrydelig skuresvamp af hamp uden mikroplast fra MAISTIC. Skuresvampen er 100% naturlig og et bæredygtigt alternativ til den velkendte farvede plast-svamp.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Beskrivelse

Skuresvamp af hamp fra den danske virksomhed MAISTIC, er en cellulosesvamp omgivet af hamp med forstærkede kanter af bomuld. Opvaskesvampen er blød og ridse-fri, og er vaskbar. Svampen indeholder ingen mikroplast og sparer store mængder sæbe, grundet den naturlige cellulosesvamp.

Der er hverken brugt farve eller lim i svampen, som i stedet er håndsyet. Klar nemt hverdagens opvask, og skrub løs uden at forurene med mikroplast.

Bliver svampen nusset efter brug, kan den med god effekt kommes i øverste bakke i opvaskemaskinen, og efter tørring er svampen klar til brug igen. Svampen kan også vaskes på 40 grader i vaskemaskinen, men dette slider lidt mere på svampen end at vaske den i opvaskemaskinen.

Vi anbefaler også vores opvaskesvamp uden mikroplast fra MAISTIC til grovere rengøring i køkkenet eller på badeværelset og vores naturlige opvaskebørst i træ. 

Skuresvampen af hamp er også god til andre typer rengøring, og kan også bruges i badet. Hamp har en naturlig antibakteriel effekt, så hvis du lader den tørre stående, så vil den ikke begynde at lugte.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt 0.030 kg
Størrelse 11 × 11 cm
Varenummer 1507056

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...