Svamp af cellulose

19,95 kr.

En svamp af cellulose er en perfekt alt-i-en svamp til køkken, rengøring eller hudpleje. Svampen er lavet af 100% ren træbaseret cellulose – naturligvis helt uden plastik.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Brands:MAISTIC

Beskrivelse

En svamp af cellulose er en perfekt alt-i-en svamp. Svampen er lavet af 100% ren træbaseret cellulose – naturligvis helt uden plastik.  

Svampen er ca. 1 cm tyk, måler 16 x 11 cm, og har en særdeles brugbar størrelse til husets rengøring. Den ligger godt i hånden og er især velegnet til pudsning af fx vinduer og spejle, hvor klude ofte fnugger og kræver efterfølgende aftørring.

Med en svamp af cellulose har du ikke blot en køkkensvamp, eller en svamp til rengøring i resten af huset. Cellulosesvampen kan bruges til hudpleje, i badet eller som svamp til den sarte barnerumpe. Svampen kan endda klippes i stykker, og er perfekt som make-up svampe til fx. foundation eller pudder.

Rengøring

Efter brug kan cellulosesvampen lægges til vask – enten i opvaskemaskinen, hvis du bruger den i køkkenet. Stil den i opvaskemaskinens bakke med glas. Tør cellulosesvampen stående efter vask. Svampen kan herefter benyttes igen. Alternativt kan svampen rengøres i kogende vand. Svampen kan også gå i vaskemaskinen med tøj og klude. Vær opmærksom på, at vaskemaskine slider mere på svampen end rensning i opvaskemaskine.

Se også den praktiske køkkenssvamp, som er en 1:1 erstatning af den klassiske opvaskesvamp – dog helt uden plastik.

Materiale

Den praktiske svamp i cellulose er 100% biobaseret. Den er lavet af naturlig cellulose af træfibre – intet andet. Emballagen er af pap.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikker, og lave alternativer til plastikprodukter.

Yderligere information

Størrelse 16 × 11 × 1 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
299,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...