Køkken / Tekstiler til køkkenet / Stofservietter i økologisk bomuld

Stofservietter i økologisk bomuld

Nedsat

39,50 kr. 79,00 kr.

Økologisk GOTS-certificerede, smukke og genanvendelige stofservietter fra det danske mærke Organic Company. Giver borddækningen lidt ekstra fint. De findes i flere smukke og stilrene farver.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Smukke stofservietter fra The Organic Company i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Et virkelig smukt alternativ til engangsservietter. En stofserviet kan nemlig bruges igen og igen, og giver en enormt fin borddækning.

Servietterne kan vaskes ved op til 60 grader. Kan med fordel ligges i blød i 12 timer inden brug for at opnå bedste sugeevne.

  • Lavet af GOTS-certificeret økologisk bomuld
  • Kan erstatte engangsservietter
  • Kan bruges igen og igen
  • God lækker kvalitet
  • Kommer i smukke farver

Stofservietter i økologisk bomuld

På de smukke stofservietter i økologisk bomuld er der en strop, som kan bruges til at ligge bestik fast, når bordet dækkes. De fås i flere forskellige farver, så der er lidt til enhver lejlighed.

Hvis du ønsker at købe flere stofservietter end der er på lager, kan du kontakte os via vores kontaktformular. Så kan vi i de fleste tilfælde hjælpe med at købe dem hjem hurtigst muligt.

For andre varer fra Organic Company – se vores testvinder-karklud eller testvinder-viskestykker.

The Organic Company er et dansk firma, der har udviklet flere økologiske bomulds-kollektioner af tekstiler til hjemmet. Produkterne produceres primært i Indien og Tyrkiet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 45 × 50 cm
Farve

Hvid, Clay, Pale rose, Dark grey, Sort

Varenummer 1507147d
Varenummer 1507147a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...