Køkken / Silikoneposer / Stasherbag pocket
Brand:Stasher

Stasherbag pocket

99,00 kr.

De små Stasherbag pocket er perfekte til opbevaring af snacks på farten, eller småting i tasken. Lavet af silikone, så du undgår plastik.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Stasherbag pocket silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer. Stasher bags kan bruges igen og igen, og kan hjælpe dig til at undgå store mængder engangsemballage.

De små Stasher poser kommer i sæt af 2 – 1 clear og 1 blå. De små Stasherbags pocket er perfekte til opbevaring af nødder, rosiner og andre snacks på farten, eller småting i tasken. Poserne måler 9 x 11 cm.

Hvorfor Stasherbag?

 • Genanvendelige og kan bruges mange gange
 • Erstatter plastikposer
 • Lavet af platin-silikone
 • 100% plastikfri og BPA-fri
 • Selvforseglende og lufttæt
 • Kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide

Se også vores andre størrelser: snacksandwich, stand-up eller half-gallon.

Stasher poser er lavet af platin-silikone, som Stasher kalder det. Men hvad er silikone og hvorfor er det bæredygtigt? Silikone er 100% plastikfri og BPA-fri.

Silikoneposen er selvforseglende og lufttæt. Posen kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide, uden at den udleder kemikalier fra silikonen ud i din mad. Du kan sågar skrive på posen med whiteboadtusser, så kan det fjernes igen fra din Stasher silicone pose.

Vær opmærksom på, at poserne kan tage farve fra stærkt farvende fødevarer såsom gulerod, karry og tomat.

Stasher Bag – silikoneopbevaring med mange muligheder

Stasher er førende indenfor produkter uden plast og har nytænkt måden at have husholdning uden plastik. Stasher bruger kun platin-silikone til deres produkter, som sikrer forbrugeren god kvalitet og omtanke for naturen ressourcer.

Yderligere information

Størrelse 9 × 11 cm
Varenummer 1507513

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Pulito snackboks uden plastik madpakke til snacks i metal stål
  55,00 kr.

  Snackboks fra Pulito i rustfrit stål – perfekt til lidt nødder, gnavegrønt, udskåret frugt eller lignende i madpakken. Helt uden plastik – og tåler en masse “tæsk” nederst i skoletasken. Undgå at skade miljøet med engangsforbrug af f.eks. staniol, folie og plastikposer.

 • Miljøvenligt, økologisk & naturligt bivokspapir beeswrap bees wrap madpapir fra BISTAD
  Fra 100,00 kr.

  Håndlavet bivokspapir fra BISTAD i 100% økologisk bomuld. Bivokspapiret kan bruges som erstatning til sølvpapir og husholdningsfilm, da det kan genanvendes og herefter komposteres.

  Vælg muligheder
 • Drikkeflaske 350 ml Aya&Ida
  169,00 kr.

  Drikkeflaske 350 ml i rustfrit stål. Størrelsen er praktisk til børnehænder, eller hvis den skal med på farten i en mindre taske. Den populære termo drikkeflaske kan holde koldt i 24 timer og varmt i 12 timer. Er fri for BPA og hormonforstyrrende stoffer.

  Vælg muligheder