Stasherbag pocket

99,00 kr.

De små Stasherbag pocket er perfekte til opbevaring af snacks på farten, eller småting i tasken. Lavet af silikone, så du undgår plastik.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507513 Kategorier: , , , Tags: ,
Brands:Stasher

Beskrivelse

Stasherbag pocket silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer. Stasher bags kan bruges igen og igen, og kan hjælpe dig til at undgå store mængder engangsemballage.

De små Stasher poser kommer i sæt af 2 – 1 clear og en blå. De små Stasherbags pocket er perfekte til opbevaring af nødder, rosiner og andre snacks på farten, eller småting i tasken. Poserne måler 9 x 11 cm.

Se også vores andre størrelser: snacksandwich, stand-up eller half-gallon.

Stasher poser er lavet af platin-silikone, som Stasher kalder det. Men hvad er silikone og hvorfor er det bæredygtigt? Silikone er 100% plastikfri og BPA-fri. Stasher har lavet et rigtig fint overblik over deres silikonemateriale som kan ses her.

Silikoneposen er selvforseglende og lufttæt. Posen kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide, uden at den udleder kemikalier fra silikonen ud i din mad. Du kan sågar skrive på posen med whiteboadtusser, så kan det fjernes igen fra din Stasher silicone pose.

Vær opmærksom på, at poserne kan tage farve fra stærkt farvende fødevarer såsom gulerod, karry og tomat.

Stasher Bag – silikoneopbevaring med mange muligheder

Stasher er førende indenfor produkter uden plast og har nytænkt måden at have husholdning uden plastik. Stasher bruger kun platin-silikone til deres produkter, som sikrer forbrugeren god kvalitet og omtanke for naturen ressourcer.

Yderligere information

Størrelse 9 × 11 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...