Køkken / Silikoneposer / Stasherbag sandwich
Brand:Stasher

Stasherbag sandwich

Nedsat
(1 kundeanmeldelse)

69,30 kr. 99,00 kr.

Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer! Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Stasherbag sandwich silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer eller madkasse. En Stasher bag kan bruges igen og igen, og kan hjælpe dig til at undgå store mængder engangsemballage.

Poserne er gode til mange ting, bl.a. snacks når man er på farten, opbevaring af fx. make-up i tasken, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

Hvorfor Stasherbag?

  • Genanvendelige og kan bruges mange gange
  • Erstatter plastikposer
  • Lavet af platin-silikone
  • 100% plastikfri og BPA-fri
  • Selvforseglende og lufttæt
  • Kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide

Stasher bag

Stasherbag sandwich har en størrelse på 19 x 18 cm (ca. 0,5l) og er perfekt til opbevaring af rester, madpakkens klapsammen-madder eller snacks. Se også vores andre størrelser: snack eller half-gallon.

Stasher bags er lavet af platin-silikone. Silikone er 100% plastikfri og BPA-fri.

Silikoneposen er selvforseglende og lufttæt. Stasher bag kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide. Du kan sågar skrive på posen med whiteboadtusser, så kan det fjernes igen fra din Stasher silicone pose.

Vær opmærksom på, at Stasher poser kan tage farve fra stærkt farvende fødevarer såsom gulerod, karry og tomat. Læg den i solen, så kan det afbleges.

Stasher er førende indenfor produkter uden plast og har nytænkt måden at have husholdning uden plastik. Stasher bruger kun platin-silikone til deres produkter.

Yderligere information

Vægt 0,120 kg
Størrelse N/A
Farve

Hvid, rosa, lys blå, grå, sort, mørk blå, Grøn

Varenummer 1507122
Varenummer 1507122g
Varenummer 1507122a
Varenummer 1507122d
Varenummer 1507122e

1 anmeldelse af Stasherbag sandwich

  1. Louise

    Rigtig god kvalitet. Bruges til mange formål.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
staser-pakke silikonepose genanvendelig platinsilikone stasherbag
261,60 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.