Køkken / Silikoneposer / Stasherbag snack
Brand:Stasher

Stasherbag snack

Nedsat

Fra 55,30 kr. 79,00 kr.

Stasherbag snack silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer. Poserne kommer i forskellige farver, og findes i flere størrelser.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Stasherbag snack silikonepose med ziplock, er en perfekt 1:1 erstatning af engangsplastikposer eller madkasse. Stasherbags kan bruges igen og igen, og kan hjælpe dig til at undgå store mængder engangsemballage.

Stasher poser er gode til mange ting, bl.a. snacks når man er på farten, opbevaring af fx. make-up i tasken, rester fra aftensmaden, opbevaring af væsker i håndbaggagen under flyture og meget andet.

Hvorfor Stasherbag?

 • Genanvendelige og kan bruges mange gange
 • Erstatter plastikposer
 • Lavet af platin-silikone
 • 100% plastikfri og BPA-fri
 • Selvforseglende og lufttæt
 • Kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide

Stasherbag snack har en størrelse på 19 x 11 cm (ca. 0,3l), og er perfekt til lidt gnavegrønt i tasken. Se også vores andre størrelser: sandwich, stand-up eller half-gallon.

Silikoneposerne er lavet af platin-silikone. Silikone er 100% plastikfri og BPA-fri.

Stasher poser er selvforseglende og lufttæt. Posen kan gå i opvaskemaskinen, fryseren, mikroovn og sous vide. Du kan sågar skrive på posen med whiteboadtusser, så kan det fjernes igen fra din Stasher silicone pose.

Vær opmærksom på, at poserne kan tage farve fra stærkt farvende fødevarer såsom gulerod, karry og tomat. Placer den misfarvede pose i solen, og så bliver den afbeleget.

Stasher er førende indenfor produkter uden plast og har nytænkt måden at have husholdning uden plastik. Stasher bruger kun platin-silikone til deres produkter.

Yderligere information

Vægt 0,100 kg
Størrelse N/A
Farve

klar, rosa, lys blå, mørk blå, Grøn

Varenummer 1507361ag
Varenummer 1507361ad
Varenummer 1507361b
Varenummer 1507361a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
staser-pakke silikonepose genanvendelig platinsilikone stasherbag
261,60 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Food'ie madbeholder termo aya&ida madbeholderFoodie aya&ida genanvendelig termo madbeholder Nedsat
  Fra 199,00 kr. 229,00 kr.

  AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

  Vælg muligheder