Køkken / Skåle med silikonelåg

Skåle med silikonelåg

Nedsat

139,30 kr. 199,00 kr.

Tre praktiske skåle af rustfrit stål med silikonelåg. Låget er nemt at åbne og lukke og er lækagesikkert. De vejer ikke meget, og er derfor lette at have med på farten. Brug dem til nødder og frugt eller dips og flydende saucer. Findes i flere farver.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Skåle med silikonelåg er en pakke med 3 mindre skåle i forskellige størrelser og smarte silikonelåg til. Skålene er af rustfrit stål og er derfor både lette og langtidsholdbare. Da de ikke vejer meget er de nemme at have med på farten og perfekte til snacks.

De tre lægakesikre silikonelåg er nemme at åbne og lukke, og sørger for at alt bliver i skålen. Brug dem til nødder og frugt eller dips og flydende saucer. Skålene kan staples i hinanden, sådan så når de ikke benyttes fylder de så lidt som muligt.

Skåle med silikonelåg kommer i tre forskellige varianter – med rødt, grønt, blåt, eller gult silikonelåg.

Sættet består af skåle i tre forskellige størrelser –  50ml, 110ml, 220ml

Madbeholdere med silikonelåg

  • Lavet af rustfrit stål
  • Langtidsholdbart og stærkt materiale
  • Lækagesikre silikonelåg
  • Tåler opvaskemaskine

Se også de flotte Madkasser fra Haps Nordic med udtagelig rumopdeler. Madkasserne kommer i forskellige farver, er silikoneforseglede og dermed lækagesikre.

Rustfrit stål som materiale

Rustfrit stål er utrolig holdbart, kan holdes lugt- og smagsfrit og er 100% genanvendeligt uden at kvaliteten mindskes.
Haps Nordic benytter udelukkende fødevaregodkendte 18/8 rustfrie stål i deres vandflasker og madkasser. Denne type indeholder ingen toksiner, som kan overføres til mad eller drikke. 60% af alt det stål de benytter stammer fra genanvendt materiale. Ud over at være et holdbart materiale, er rustfrit stål også let at rengøre, lugtfrit og toksin-frit – altså helt perfekt til opbevaring og transport af mad og drikke.

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld og stålmadkasser. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Farver

Rød, Blå, Gul, Grøn

Varenummer 1507666c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...