Køkken / Sportslåg til drikkeflaske
Brand:AYA&IDA

Sportslåg til drikkeflaske

Udsolgt

59,00 kr.

Smart sportslåg til din drikkeflaske fra AYA&IDA, som gør det nemt at åbne og lukke flasken under f.eks. træning. Tryk let på lågets midte for enten at åbne eller lukke.

Læs mere →

Ikke på lager

Beskrivelse

Smart sportslåg til din drikkeflaske fra Aya&Ida, som gør det nemt at åbne og lukke flasken under f.eks. træning. Tryk let på lågets midte for enten at åbne eller lukke. Låget er også velegnet til børn, da det er nemmere for dem at klikke låget åbent, og der er mindre risiko for at spilde ud over det hele.

  • Lavet af 18/8 rustfrit stål
  • Passer til alle drikkeflasker fra Aya&Ida
  • Kan let åbnes med en hånd
  • Også velegnet til brug af børn

Låget er af 18/8 stål og forsejlet med rent PP og silikone. Plastikdelen er ikke i kontakt med vandet. Det lukker helt tæt til flasken ved et klik.

OBS vær opmærksom på at låget kan skilles ad, for at gøre det rent. Er låget ikke samlet ordentligt, virker klik-funktionen ikke.

Aya&Idas sportslåg til drikkeflaske passer til den lækre genanvendelige drikkeflaske, der holder koldt i 24 timer, og varmt i 12.

Sportslåget er produceret i Kina i Zhejiang-provinsen af BSCI-certificerede partnere. De fragtes med skib til DK.

Aya&Ida er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. Aya&Idas filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Vægt 0,060 kg
Varenummer 1507144

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...