Stålmadkasse oval

159,00 kr.

Oval stålmadkasse med dertilhørende snackboks fra Pulito. Madkassen sparer miljøet for engangsplastik og du undgår hormonsforstyrrende stoffer og ftalater fra plastik.

Læs mere →

På lager

Varenummer (SKU): 1507020 Kategorier: , ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Oval stålmadkasse fra Pulito. Madkassen har ét rum og en dertilhørende snackboks.

Med en stålmadkasse undgår du at skade miljøet med engangsplastik såsom staniol, folie og plastikposer. Herudover er madkassen fri for hormonforstyrrende stoffer og ftalater fra plastisk. Madkassen tåler opvaskemaskine.

De er lavet helt uden plastik og silikone – og derfor er de ikke en tæt beholder. Dog er de helt oplagte som klassisk madkasse til brød mv. men kan også bruges til salater.

Vi har også 3-i-1-madkasser i mellem eller stor, hvor der er flere rum. Benytter du ikke madkasser kan vi anbefale vores bivokspapir fra BISTAD og bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC til madindpakning. Vi kan også anbefale vores Stasher Bag silikoneposer.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design.

Yderligere information

Vægt0.430 kg
Størrelse11 × 18 × 5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Stålmadkasse oval”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Madpakke-pakke brands Aya&Ida, Pulito, Haps Nordic
480,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...