Stofposer

Stofposer af GOTS-certificeret økologisk bomuld er praktiske og holdbare alternativer til plastikposer. Poserne kan bruges til indkøb, madopbevaring og anden opbevaring.

6 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Udskift plastikposerne med et genbrugeligt stoffet eller stofposer, og undgå engangsplast og produktionen af plastik

Alternativ til plastikposer

Vi har samlet en masse stofposer som kan bruges som alternativ til plastikposer. Poserne kan bruges mange gange, stedet for engangsbrug. Vi har poser af GOTS certificeret økologisk bomuld, som produceres med omtanke for miljø og arbejdere. De økologiske bomuldsposer er af høj kvalitet og holder i mange år.

Mulepose som taske

Vi har både muleposer, indkøbsnet og net-stofposer. Alle er perfekte som indkøbstasker, men kan også bruges som taske, når man er på farten. Fælles for alle er, at de er af GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Grøntsagsposer, frugtet og opbevaringsposer

Vi har en masse forskellige slags grøntsagsposer i GOTS certificeret økologisk bomuld, som er perfekte til opbevaring af grønt og frugt. Poserne gør det muligt for grøntsagerne og frugten at ånde, og øger holdbarheden, da der ikke dannes kondens på indersiden. Stofposerne er også perfekte til madpakker, opbevaring af legetøj eller som toilettaske.