Køkken / Stofposer / Frugt- & grøntsagsposer

Frugt- & grøntsagsposer

Fra 23,00 kr.

Økologiske frugt- & grøntsagsposer, også kaldet mesh bags, velegnede til indkøb og opbevaring af frugt og grønt. Posernes hullede net giver indholdet mulighed for at ånde og der dannes ikke kondens, hvilket øger holdbarheden. En oplagt måde at spare på de små miljøbelastende plastikposer.

Læs mere →

Ryd

Beskrivelse

Frugt- & grøntsagsposer af GOTS-certificeret økologisk bomuld velegnede til indkøb og opbevaring af frugt og grønt. Poserne er hullede, hvilket giver indholdet mulighed for at ånde, og der dannes ikke kondens på indersiden af posen. En oplagt måde at spare på de små miljøbelastende plastikposer.

Poserne kommer i 3 forskellige størrelser:
– Small: 20×25.
– Medium: 25×30
– Large: 30×38

Poserne kan vaskes ved 40-60 grader og kan genanvendes ved indkøb eller opbevaring af frugt & grønt.

Udskift plastikposerne med et genbrugeligt stoffet eller stofposer, og undgå engangsplast og produktionen af plastik. Vores stofposer kan bruges mange gange, i stedet for engangsbrug, og så produceres de med omtanke for miljø og arbejdere. Vi har også mesh bag 3-pak i flotte farver og multibags i 2 størrelser og fine designs og farver.

Turtle bags har også lavet opbevaringsposer der kan bruges til diverse opbevaring.

Turtle bags arbejder sammen med deres fair trade partnere, for at producere disse miljøvenlige net, med fokus på bla. ordentlige arbejdsforhold. Herudover donerer de til diverse organisationer, som kæmper for et plastikfrit havmiljø.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

lille, mellem, stor

Varenummer 1507015b
Varenummer 1507015a
Varenummer 1507015c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Indkøbspakke brands Turtle Bags
125,00 kr.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.