Køkken / Stofposer / Mesh bag 3-pak

Mesh bag 3-pak

119,00 kr.

Mesh bag 3-pak i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Poserne er bl.a. perfekte til opbevaring af frugt og grønt, så det kan ånde i køleskabet, hvilket øger holdbarheden

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Mesh bag 3-pak i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Poserne kommer i tre-pak af tre størrelser poser, og fåes som hvide eller 2 forskellige farvede.

Mesh bags er super gode til opbevaring af bl.a. grønt eller frugt i køleskabet, så det kan ånde. Dette kan forlænge indholdets holdbarhed virkelig længe, da posernes huller gør, at der ikke dannes kondens, som i en plastikpose.

Poserne kan også bruges som vaskeposer, opbevaringsposer til madpakken eller legetøj.

Poserne måler hhv:

  • Small: 18×25 cm
  • Medium: 25×32 cm
  • Large: 33×40.

Poserne tåler vaskemaskine.

Ønsker du at købe mesh bags seperat? Se vores mesh bags fra Turtle bags

Haps nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. Haps nordic har fokus på produkter der kan bruges mange gange, som sparer på emballagen og plastikken. Haps Nordic bruger pap til den emballage, der er om produkterne.

Yderligere information

Farve

Naturlig, Efterårs nuancer, Grønne nuancer

Varenummer 1507374c
Varenummer 1507374b
Varenummer 1507374a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...