Køkken / Stofposer / Økologiske opbevaringsposer

Økologiske opbevaringsposer

Nedsat

14,00 kr. 20,00 kr.

Opbevaringsposer af GOTS certificeret økologisk bomuld. Poserne kan bruges til opbevaring af nødder, brød, grønt – faktisk lige hvad du ønsker.

Læs mere →

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Økologiske opbevaringsposer af GOTS certificeret økologisk bomuld. Poserne kan bruges til opbevaring af nødder, brød, grønt – faktisk lige hvad du ønsker.

Opbevaringsposerne findes i størrelsen 20×20 cm (god til f.eks. nødder, grønt og andre småting)

Poserne kan vaskes på 30 grader og herefter lufttørres (kan ikke klare at blive tumblet). De økologiske opbevaringsposer kan skrumpe en smule efter vask.

Turtle bag har produceret disse net, for at gøre opmærksom på, at vi skal undgå plastikposer, især fordi fx Leatherback skildpadder mistolker plastikposer med vandmænd, ligesom mange andre dyr spiser, bliver fanget i eller på andre måder bliver udsat for plastik i havet, der ødelægger økosystemet. 

Turtle bags har også lavet string bags – også kaldet indkøbsnet – til fx grønt, brød eller andet.

Turtle bags arbejder sammen med deres fair trade partnere, for at producere disse net.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Lille, Mellem, Stor

Varenummer 1507065c

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...

 • Genanvendelig termo drikkeflaske fra Ayaida Aya&Ida FlaskeHJEMMESIDE-1620
  199,00 kr.

  Drikkeflaske i 500 ml fra danske AYA&IDA i rustfrit stål. Flasken kan holde drikke kolde i 24 timer og varme i 12 timer. Kommer i mange stilrene farver.

  Vælg muligheder
 • Miljøvenlige økologiske genanvendelige frugt- & grøntsagsposer fra MAISTICIMG_1576 Nedsat
  Fra 16,10 kr. 23,00 kr.

  Økologiske frugt- & grøntsagsposer, også kaldet mesh bags, velegnede til indkøb og opbevaring af frugt og grønt. Posernes hullede net giver indholdet mulighed for at ånde og der dannes ikke kondens, hvilket øger holdbarheden.

  Vælg muligheder
 • Økologisk indkøbsnet indkøbspose string bag fra Turtle bags i GOTS certificeret økologisk bomuld Nedsat
  Fra 49,00 kr. 69,00 kr.

  String bag – eller net om man vil, er perfekte til indkøb, så man undgår plastikposer, og kan også bruges til andre formål som taske. Nettet er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld og kan bære op til 40 kg. String bags fra Turtle bags kommer i 8 forskellige flotte farver, og med to længder hank.

  Vælg muligheder