Genanvendelige bambussugerør

39,00 kr.

Naturlige og genanvendelige bambussugerør (6 stk). Bambussen er dyrket pesticidfrit og tilmed økologisk, hvorefter den er skåret til og udhulet. Det naturlige og 100% plastikfri valg.

Sugerørsbørste medfølger IKKE. Se børste her

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507081 Kategorier: , , , Tags: , ,
Brands:MAISTIC

Beskrivelse

Naturlige og genanvendelige bambussugerør (6 stk). Bambussen er dyrket pesticidfrit og tilmed økologisk, hvorefter den er skåret til og udhulet. Det naturlige og 100% plastikfri valg. Sugerørsbørste medfølger IKKE. Se børste her

De 6 sugerør er ca. 21,5 cm. lange – ligesom plastikudgaven, mens tykkelsen varierer mellem 6 -10 mm, da det er et naturprodukt. Bambus sugerør er også gode til smoothies og andre “tykke drikke”, da udhulningen ikke er alt for smal som man nogle gange kan opleve.

Bambus sugerør

Økologisk bambus er et klimavenligt valg, da det gror meget hurtigt og ikke kræver samme mængder vand som andre træsorter.

Bambussugerørene skal vaskes op i hånden og tåler ikke maskinvask.

Vi tilbyder også sugerør af stål i både kort, tyk og normal størrelse og i flere forskellige farver.

MAISTIC er et dansk firma med fokus på komposterbare og plastfri løsninger. MAISTIC ønsker at producere miljøvenlige produkter, og tage kampen op mod plastproblematikkerne der i de seneste år, har været stort fokus på.

Yderligere information

Vægt 0.090 kg
Størrelse 21.5 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...