Køkken / Sugerør / Sugerørsbørste
Brand:Pulito

Sugerørsbørste

20,00 kr.

Den lille sugerørsbørste er en rensebørste af naturmaterialet sisal, som kan rense indersiden af dine genanvendelige sugerør – fx de smukke, håndlavede keramik sugerør.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Sugerørsbørste fra Pulito er perfekt til rensning af genanvendelige sugerør. Sugerørsbørsten er lavet af rustfri stål og børstehår af sisal. Sisal er en plantefiber fra bladene af agaveplanter, der stammer fra Syd- og Mellemamerika.

  • Lavet af rustfrit stål
  • Børstehår af sisal
  • Kan bruges til at rense genanvendelige sugerør

Sugerørsbørsten kan bruges til at rense genanvendelige sugerør, så der ikke samler sigt skidt. De kan fx være en tro følgesvend til vores flotte håndlavede keramiksugerør. 

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Produkterne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed. De udmærker sig på slidstyrke, ordentlig produktion og et enkelt design.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...