Køkken / Kaffe og te / Genanvendeligt kaffefilter

Genanvendeligt kaffefilter

(3 kundeanmeldelser)

Fra 29,00 kr.

Begræns nemt dit forbrug af engangsprodukter med et smart genanvendeligt kaffefilter. Se vores varianter af genanvendelige kaffefiltre i økologisk bomuld

Læs mere →

Ryd

Vi pakker med glæde dine gaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Med et genanvendeligt kaffefilter har du en miljøvenlig erstatning for engangskaffefiltre. Der findes to størrelser filtre: det store kaffefilter i stof er standard-størrelse, og passer til de fleste kaffemaskiner eller som kaffefilter til Chemex kaffebrygger.  Det lille kaffefilter i stof passer til single-kop kaffe. Begge er lavet af GOTS certificeret økologisk bomuld.

Kaffefilter genanvendeligt

Det genanvendelige kaffefilter i stof bør koges først inden brug. Efter hver brygning skylles det i koldt vand og hænges til tørre enten i kaffemaskinen eller på tørrestativ. Det anbefales desuden, at maskinvaske det genanvendelige kaffefilter ved 30-40 grader hver 1-2 mdr., eller at koge det i ca. 10 min i en gryde, for at kaffeolier opløses fra filteret. Filteret holder i ca. 1 år. Husk at kaffegrums kan bruges som en ansigtsmaske med kaffe og lidt økologisk jojobaolie, eller sorteres som kompostaffald.

genanvendeligt kaffefilter økologisk bomuld

Det lille kaffefilter er lavet af Wrapped In Nature. Det er et dansk firma der både har produktion i Spanien og Danmark, hvor alle familiemedlemmer er en del af produktionen. Wrapped In Nature producerer håndlavede produkter, med omtanke for miljøet og bionedbrydelighed.

Det store kaffefilter er lavet af Tierra Verde. Det er et tjekkisk og slovakisk-ejet firma, der blandt andet producerer økologiske bomuldsprodukter. De tror på at enhver beslutning, hver eneste handling er en erklæring om, hvordan vi vil have vores verden skal være i morgen.

Anvender du en Nespressomaskine, anbefaler vi vores komposterbare kaffekapsler fra danske Ønsk

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

Standard, Lille

Varenummer 1507011b
Varenummer 1507011a

3 anmeldelser af Genanvendeligt kaffefilter

  1. Marianne Kold

    Skønt produkt. Jeg føler virkelig jeg gør en forskel når jeg bruger det frem for engangs kaffefilter. Let at rengøre.

  2. Emma Egelund

    Dejligt produkt 🙂

  3. Charlotte

    Super nemt at rengøre

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...