Te

De tebreve som mange af os har derhjemme, indeholder op til 25 procent plastik. Mange tebreve udløser mikroplastik og nanoplast i hver enkelt kop, når brevet kommer i kontakt med vand. Men det betyder dog heldigvis ikke, at du behøver at opgive teen. Vi har samlet en masse mere bæredygtige og genanvendelige – og plastikfri løsninger. 

Filtre
Ok
  Filtre
  show blocks helper
  Aktive filtre
  Filter by Color
  Filter by Size
  Vælg pris

  Min Price:

  Max Price:

Derfor er det en god idé at overveje tebreve en ekstra gang

Når nogle tebreve produceres, bruges en bestemt slags plastik ved navn polypropylen. Plastikken er med til at sikre, at teen bliver i tebrevene, når du tilsætter kogende vand. Men polypropylen kan ikke nedbrydes fuldstændigt og bliver til mikroplast i din te.

Hvis du gerne vil reducere dit nogle gange overraskende og usynlige plastforbrug og undgå mikroplastik har vi et lille udvalg af økologisk løs te. Ud over at undgå plastik, får du en skøn te-oplevelse. Det smager nemlig fantastisk.

Under produktionen af tebreve bliver den løse te hakket, så tebladene bliver meget fine. Det gør også, at teen bliver udsat for mere luft, som gør, at den mister en del af sin smag. Løs te smager ofte bedre og af mere på grund af de større teblade sammenlignet med minibladene i tebreve

Kategorien byder også på to forskellige varianter af genanvendelige tefilter. Tefilteret i glas, er en smuk og æstetisk te-bryggemetode. Glasset har små riller, hvor teen blandes med vandet, mens korkproppen holder teen inde.

Tefilteret af økologisk bomuld er perfekt til en god kop te. Tefilteret kan bruges igen og igen. Skyl blot filteret rent efter brug, og vask det i vaskemaskinen ved 30 grader – så er det klar til en ny kop te.

Kan du godt lide at få en kop te med på farten, kan du se vores to go-koppe der findes i tre størrelser og mange farver. Kopperne er af mundblæst glas med silikone sleve og silikone låg.