Te

Te er en skøn drik – især i den kolde og mørke tid. De tebreve som mange af os har derhjemme, kan faktisk indeholde op til 25 procent plastik. Nogle tebreve udløser mikroplastik og nanoplast i hver enkelt kop, når brevet kommer i kontakt med vand. Herudover er brevet engangsforbrug, du ret nemt kan komme udenom. Vi har samlet nogle skønne genanvendelige tefiltre og lækker økologisk løs te

3 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • Økologisk løs teøkologisk løs te
  80,00 kr.

  Økologisk te fra Beauty Avenue er en aromatisk, sødmefuld og varmende the-blanding. Blandingen indeholder økologiske og nærende urter, der er formuleret til at balancere og løfte humøret og give indre ro og velvære.

 • termokop 380ml aya&ida to go-kop genanvendelig ståltermokop 380ml aya&ida genanvendelig stål to go-kop
  189,00 kr.

  Stilren og genanvendelig termokop 380ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

  Vælg muligheder
 • termokop 500ml aya&ida genanvendelig stål to go-koptermokop 500ml aya&ida genanvendelig stål to go-kop
  199,00 kr.

  Stilren og genanvendelig termokop 500ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

  Vælg muligheder

Økologisk te i genanvendeligt tefilter

Engangs tebreve er et engangsforbrug, du ret let kan komme udenom. Vi har samlet de fineste – og genanvendelige tefiltre og økologisk løs te du kan komme i dem.

Kategorien byder på to forskellige varianter af genanvendelige tefilter. Tefilteret i glas, er en smuk og æstetisk te-bryggemetode. Glasset har små riller, hvor teen blandes med vandet, mens korkproppen holder teen inde.

Tefilteret af økologisk bomuld er perfekt til en god kop te. Tefilteret kan bruges igen og igen. Skyl blot filteret rent efter brug, og vask det i vaskemaskinen ved 30 grader – så er det klar til en ny kop te.

Kan du godt lide at få en kop te med på farten, kan du se vores to go-koppe der findes i mange størrelser og farver, både som termo og normal to go-kop.