Genanvendeligt tefilter i glas

129,00 kr.

Håndlavet tefilter i glas med kork-låg. Kan benyttes igen og igen i modsætning til de velkendte te-poser og afgiver ikke smag. Glas er et bæredygtigt og fuldt genanvendeligt materiale, som er fremstillet af naturlige råmaterialer.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507091 Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Håndlavet genanvendeligt tefilter i glas med kork-låg. Kan benyttes igen og igen i modsætning til de velkendte te-poser og afgiver ikke smag. Glas er et bæredygtigt og fuldt genanvendeligt materiale, som er fremstillet af naturlige råmaterialer.

At brygge en kop te med engangs-tebreve er ikke en sindsoprivende proces for de fleste. Teen er som regel ikke prangende, og te-brevet er et spildprodukt, man let kan komme udenom. Med en ‘tea infuser’ i glas kan man brygge en perfekt kop te, uden anden affald end tebladene, som kan sorteres som bioaffald.

Infuseren er i et stilrent design, og giver en smuk oplevelse under te-brygningen.

genanvendelig tefilter i glas håndlavet

Tefilteret giver teen en ren smag. Korkproppen kan sættes i, for at forhindre bladene i at slippe ud, men tefilteret kan også benyttes uden.

Til den perfekte kop te kræves den rette mængde teblade, den ideelle vandtemperatur og den rette bryggetid. Dette er noget man skal eksperimentere med, alt efter hvordan man ønsker teen.

Gode tips: 

  • Vandet: Ofte hældes det kogende vand direkte fra elkedlen på tebladene. Vores erfaring er, at teen får en bedre og mildere smag, hvis man lader vandet ‘hvile’ lidt. Derudover må temperaturen, især for hvide og grønne teer, gerne komme ned på 85-90 C, mens rooibush og sort te kan klare kogende vand.
  • Bladene: Teen bliver ikke stærkere af en større mængde te, så brug ikke for mange teblade. 
  • Tid: Teen skal ikke trække for længe, da den bliver bitter – især grønne teer. 

VIVA-scandinavias tea infuser i glas er designet med huller, så tebladenes smag kan blandes med den varme vand. Det er til brygning af en kop te – og ikke kander – at man kan benytte genanvendeligt tefilter i glas.

Den kan ikke tåle opvaskemaskine.

Er du mere til kaffe, så se vores genanvendelige kaffefiltre eller vores bionedbrydelige kaffekapsler.

VIVA-scandinavia kombinerer skandinavisk design, med stor passion og viden om te, og skaber te-produkter i en perfekt kombination af disse. VIVA-scandinavia udvælger miljøvenlige materialer i både produktion og emballage.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Te-pakke brands Viva Scandinavia, Chaplon
205,00 kr.

Du kunne også være interesseret i...