Økologisk løs te

Fra 75,00 kr.

(1 kundeanmeldelse)

Økologisk, velsmagende te af højeste kvalitet. Teen er dyrket med omtanke for både jordens ressourcer og for personalet. Fåes i tre varianter i både metaldåse og refillpose.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507285 Kategorier: , ,
Brands:Chaplon

Beskrivelse

Økologisk, velsmagende te fra Chaplon. Den løse te opbevares i en smuk metaldåse, der kan bruges igen og igen. Teen kommer i 3 varianter i metaldåser med 160 g løs te. Alle varianterne findes herudover i refill-poser af 100 g. økologisk løs te, så man kan fylde metaldåsen op igen og igen.

Bryg teen i et tefilter af glas, og følg med i den smukke proces, eller bryg teen i vores økologiske bomulds-tefiltre, som passer til både kander og kopper.

Mynte te

Mynteteen er en lækker blanding af grøn Sencha og sort Pekoe te. Til teen er der er tilsat aromatisk mynte og andre søde urter, der tilsammen giver teen den helt rigtige og fyldige smag.

Teen er både god som varm, men kan også nydes kold, da den har en sød og frisk smag. Den er perfekt som iste om sommeren. Teen er nem at drikke for de flestes smagsløg, og er derfor også en god te at byde gæster på. Teen har en mørk gylden farve.

Anvendelse: 1 teskefuld teblade til en kop te. Bladene kan du bruge igen op til 3 gange – faktisk er den 2. kop som regel den bedste. Vandet bør have en temperatur på ca. 90 grader ved brygning. Lad teen trække i 3-5 minutter.

Ingredienser: Økologisk grøn Sencha te og økologisk sort Pekoe te – begge fra Sri Lanka, økologisk pebermynte, økologisk morgenfrue og naturlig aroma.

Breakfast te

Breakfast teen er en skøn blanding af sort Pekoe te fra højlandet, sort Gâlle te fra lavlandet og hvid te. Smagen er robust, og teen er derfor ideel til at blande mælk, sukker eller honning i.

Den sorte Pekoe te er en virkelig fin topskuds-kvalitet, der har et lavt indhold af garvesyre. Gâlle teen giver derimod en lidt tungere og mere kraftfuld te, hvorfor disse to sorter er rigtig gode at bruge i samme blanding. Den hvide te er tilsat for at gøre blandingen lidt lettere og give teen en frisk smag. Teen har en mørk gylden farve.

Anvendelse: 1 teskefuld økologisk løs te til en kop. Bladene kan du bruge igen op til 3 gange. Vandet bør have en temperatur på ca. 90 grader ved brygning. Lad teen trække i 3-5 minutter.

Ingredienser: Økologisk sort te og økologisk hvid te – begge fra Sri Lanka.

Tivoli te

Tivoli te er lavet af økologisk hvid og grøn te, der er tilsat tørret frugter og blomster. Den har en dejlig duft og smag af søde jordbær og jasmin, der leder tankerne hen på den danske sommer. Teen er yderst velegnet til at lave iskold iste. Teen har en lys gylden farve.

Anvendelse: 1 teske te til en almindelig kop, og genbrug gerne tebladene helt op til tre gange. Køl vandet ned til 85 grader, før du hælder den over teen, og lad den derefter trække i 3-4 minutter.

Ingredienser: 64% økologisk grøn te, 30% økologisk hvid te, 3% økologiske jordbær, 3% naturlig aroma

Chaplon Tea er en dansk virksomhed, som producerer økologisk og delikat te i mange varianter. Chaplon Teas har en vision om at dyrke te af rigtig god kvalitet til en rimelig pris – uden at skade naturen og belaste lokalsamfundet. Chaplon Tea er med til at skabe bæredygtig udvikling på Sri Lanka, hvor teen dyrkes. Virksomheden tager et stort socialt ansvar, tilbyder gode arbejdsvilkår, uddannelse og karrieremuligheder for de ansatte og investerer i udvikling og velfærd i lokalsamfundene på Sri Lanka. Ligeledes sikrer man, at virksomhedens egen te dyrkes uden brug af kunstgødning, sprøjtemidler og kunstige tilsætningsstoffer, der kan skade miljø og mennesker.

Se vores skønne pakke-løsning med en pakke te og et glas-tefilter

OBS – refill-posen er pakket i en plastpose for at sikre mod fugt og opretholdelse af kvalitet. Plastikposen bør sorteres som plastikaffald, så det kan genanvendes.

Yderligere information

Vægt N/A
Variant

Mynte, Breakfast, Tivoli

Emballage

Refill, Metaldåse

1 anmeldelse af Økologisk løs te

  1. David

    Jeg har prøvet Tivoli teen, og det er en super lækker te, der dufter som Tivoli stænger, og smager virkelig lækkert.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Dette produkt indgår også i:
Te-pakke brands Viva Scandinavia, Chaplon
205,00 kr.