Tekstiler til køkkenet

Klude, viskestykker og genanvendelige servietter – alle af økologisk bomuld eller hør. Vi har samlet nogle praktiske og holdbare køkkentekstiler – alle lavet af materialer med omtanke for miljøet.

4 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Køkkentektstiler af høj kvalitet og bæredygtige materialer. Karklude af GOTS certificeret økologisk bomuld, viskestykker af hør og stofservietter i økologisk bomuld.

Miljøvenlige karklude – gør din hverdag grønnere

Produkter som strikkede karklude og økologisk bomuldskarklud er et godt bud på karklude, der er holdbare til mange års brug. Her på siden finder du vores udvalg af karklude, der alle er bæredygtige og lavet af holdbare materialer. Du finder karkludene i fine design og farver, der passer ind i et skandinavisk hjem. I udvalget finder du både karklude uden mikroplast i både hør og GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Karklud af økologisk bomuld uden mikroplast

De fleste af os kender de farvede karklude man kan købe i supermarkeder. Disse engangskarklude er typisk lavet af 80% viskose og 20% polypron, der er en type af plastik. På grund af blandingen af disse materialer kan karkluden ikke genanvendes. Derudover så bliver den plastik, der findes i en sådan klud, vasket ud efterhånden som den bruges, og det bliver derfor til mikroplast, som skylles ud i vandet. I stedet for at bruge disse klude, kan man vælge af bruge en karklud af stof – helt uden plastik, men i naturlige materialer, der er dyrket og produceret med omtanke for miljøet.

Den store fordel ved karklude af bomuld fremfor engangskarklude er også, at de er ekstra holdbare og kan bruges igen og igen. Hermed nedsætter man både produktion og forbrug, da man kan have dem liggende i skuffen i mange år. Når kludende er trætte og du trænger til nye, kan materialerne kan genanvendes.

Karklud bedst i test

Her på siden finder du bl.a. de økologiske karklude fra The Organic Company, der har vundet Politikens test for bedste karklud.

Hos Simpelt.dk gør vi vores ypperste for at gøre det mere simpelt for dig at være mere bæredygtig. Vi gør også meget ud af at bevise, at bæredygtighed hverken behøver at være kedeligt, grimt eller besværligt. Tværtimod er de bæredygtige produkter, du finder på vores side, flotte, praktiske og meget nemme at bruge. Vi undersøger alle vores produkter, skriver alt vi ved om dem i teksterne, så du kan være sikker på at du ved, hvad du køber.

Stofservietter

De smukke stofservietter fra Organic Company er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Servietterne kan vaskes ved op til 60 grader. Kan med fordel ligges i blød i 12 timer inden brug for at opnå bedste sugeevne. Vi har både små servietter i pakker af 4 – måske til hverdag, og større stofservietter – perfekte til et smukt dækket bord, når der er gæster eller fin middag.

En stofserviet i økologisk bomuld kan bruges igen og igen, og giver et smukt æstetisk udtryk. Stofservietter er en bæredygtig og mere miljøvenlig erstatning til engangsservietter.