Tekstiler til køkkenet

Klude, viskestykker og genanvendelige servietter – alle af økologisk bomuld. Se udvalget af tekstiler til køkkenet her i kategorien

8 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Karklude, viskestykker og stofservietter i GOTS certificeret økologisk bomuld. I udvalget finder du karklude uden mikroplast og GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeringen her.

Karklud af økologisk bomuld uden mikroplast

De fleste af os kender de farvede karklude man kan købe i supermarkeder. Disse engangskarklude er typisk lavet af 80% viskose og 20% polypron, der er en type af plastik. På grund af blandingen af disse materialer kan karkluden ikke genanvendes. Derudover så bliver den plastik, der findes i en sådan klud, vasket ud efterhånden som den bruges, og det bliver derfor til mikroplast, som skylles ud i vandet.

I stedet for at bruge disse klude, kan man vælge af bruge en karklud af økologisk bomuld – helt uden mikroplastik, men i naturlige materialer, der er dyrket og produceret uden brug af pesticider.

Karklud bedst i test

Her på siden finder du bl.a. de økologiske karklude fra The Organic Company, der har vundet Politikens test for bedste karklud.

Stofservietter

De smukke stofservietter fra Organic Company er lavet i GOTS-certificeret økologisk bomuld. Du kan læse mere om GOTS-certificeret økologisk bomuld.

Servietterne kan vaskes ved op til 60 grader. Kan med fordel ligges i blød i 12 timer inden brug for at opnå bedste sugeevne. Vi har både små servietter i pakker af 4 – måske til hverdag, og større stofservietter – perfekte til et smukt dækket bord, når der er gæster eller fin middag.

En stofserviet i økologisk bomuld kan bruges igen og igen, og giver et smukt æstetisk udtryk. Stofservietter er en erstatning til engangsservietter, der mindsker unødigt engangsforbrug.