Køkken / Tekstiler til køkkenet / Servietter i hør

Servietter i hør

139,00 kr.

Dekorative og genanvendelige servietter af hør i sæt af 2 stk. Spar en masse engangsservietter og pynt bordet med nogle, der kan bruges igen og igen. De kommer i forskellige flotte varianter og er lavet af 100% hør fra Europa. Servietterne er slidstærke og hurtigt absorberende.

Ved køb af 3 pakker sparer du 10%

Læs mere →

Ryd

Vi pakker med glæde dine julegaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Servietter i hør fra Haps Nordic er det dekorative og genanvendelige alternativ til engangsservietter og køkkenrulle. Servietterne er slidstærke, langtidsholdbare og så er de lavet af 100% hør fra Europa. De kommer i pakker af to stk. og findes i fire forskellige flotte varianter. Servietterne er allergivenlige, ikke statiske og afviser naturligt skimmelsvamp og møl. Hør er rigtig velegnet som materiale til viskestykker og servietter, det absorberer nemlig fugt og vædde hurtigt, bliver blødere ved vask og fnulrer slet ikke.

Ved køb af 3 pakker sparer du 10%

Genanvendelige servietter i hør

  • Genanvendeligt alternativ til engangsservietter
  • Lavet af 100% hør fra Europa
  • God og lækker kvalitet
  • Kommer i flotte farver
  • Kan vaskes ved op til 40 grader
  • Stor slidstyrke og hurtigt absorberende
  • Produceret i Europa

En stofserviet kan bruges igen og igen, og giver et enormt smukt æstetisk og luksuriøst udtryk. Se også vores stofservietter i økologisk bomuld – perfekte til et smukt dækket bord, når der er gæster eller fin middag.

Se de fine matchende viskestykker i hør fra Haps Nordic.

Fordele ved hør

Hør er et naturligt materiale, der fremstilles af hørplantens stængel, og har mange gode egenskaber. Når fibrene skal udvindes, bruges der meget lidt vand, og så er det muligt at forarbejde materialet uden brug af kemikalier.

Det er utrolig holdbart, slidstærkt, og har en stor strækstyrke, især i våd tilstand. Hørstoffets fibre er hule, hvilket gør at stoffet tørrer meget hurtigt, det regulerer derudover temperaturer bedre end uld og bomuld, hvorfor det ofte væves sammen med andre materialer. Stof af hør er som udgangspunkt en anelse stift, det bliver dog blødere efter vask.

Haps Nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. HAPS NORDIC har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og sparer på emballagen og plastikken og bruger bæredygtige materialer til den emballage der er.

Yderligere information

Farver

Grøn ternet, Blå ternet, Multi ternet, Rød stribet

Varenummer 1507662d
Varenummer 1507662c
Varenummer 1507662b
Varenummer 1507662a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...