Køkken / Tekstiler til køkkenet / Viskestykke i hør

Viskestykke i hør

139,00 kr.

Flotte viskestykker i hør fra Haps Nordic. De er lavet af 100% hør fra Europa, er slidstærke og hurtigt absorberende. De kommer i flotte varianter, og kan vaskes ved op til 40 grader.

Læs mere →

Ryd

Vi pakker med glæde dine julegaver flot ind. Vi bruger genbrugspapir produceret på dansk fabrik, og bånd af hamp. Indpakning koster 5 kr. pr. indpakket vare.

Beskrivelse

Viskestykke i hør fra Haps Nordic. Viskestykkerne er slidstærke, langtidsholdbare og så er de lavet af 100% hør fra Europa. De findes i fire forskellige flotte varianter. Viskestykkerne er allergivenlige, ikke statiske og afviser naturligt skimmelsvamp og møl. Hør er rigtig velegnet som materiale til viskestykker og servietter, det absorberer nemlig fugt og vædde hurtigt, bliver blødere ved vask og fnulrer slet ikke.

Se de matchende servietter i hør, der kan bruges igen og igen.

Dekorativt viskestykke i hør

  • Lavet af 100% hør fra Europa
  • God og lækker kvalitet
  • Kommer i flotte farver
  • Kan vaskes ved op til 40 grader
  • Stor slidstyrke og hurtigt absorberende
  • Produceret i Europa

Se også vores viskestykker i GOTS-certificeret økologisk bomuld fra The Organic Company

Fordele ved hør

Hør er et naturligt materiale, der fremstilles af hørplantens stængel, og har mange gode egenskaber. Når fibrene skal udvindes, bruges der meget lidt vand, og så er det muligt at forarbejde materialet uden brug af kemikalier.

Det er utrolig holdbart, slidstærkt, og har en stor strækstyrke, især i våd tilstand. Hørstoffets fibre er hule, hvilket gør at stoffet tørrer meget hurtigt, det regulerer derudover temperaturer bedre end uld og bomuld, hvorfor det ofte væves sammen med andre materialer. Hør er velegnet som materiale til viskestykker, servietter, duge mm. Stof af hør er som udgangspunkt en anelse stift, det bliver dog blødere efter vask.

Haps Nordic er en dansk virksomhed med fokus på æstetiske kvalitetsprodukter i bl.a. økologisk bomuld. HAPS NORDIC har fokus på produkter der kan bruges mange gange, og sparer på emballagen og plastikken og bruger bæredygtige materialer til den emballage der er.

Yderligere information

Farver

Grøn ternet, Blå ternet, Multi ternet, Rød stribet

Varenummer 1507663d
Varenummer 1507663c
Varenummer 1507663b
Varenummer 1507663a

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Har du spørgsmål?

Vi sidder klar til at hjælpe dig. Tøv ikke med at skrive til os hvis du f.eks. har spørgsmål til vores varer eller ønsker at købe en større mængde, end der er til rådighed online.

Du kunne også være interesseret i...