Termo madopbevaring

Termobeholder til mad, termoflasker og termokopper – alt sammen uden engangsplast, men af holdbare, praktiske og genanvendelige materialer. Ens for alle varer i kategorien er, at de kan holde indholdet varmt (eller koldt) i flere timer, så du kan have det med på farten

2 Products

Filtre
Ok

    Filtre

    show blocks helper

Vores termo madopbevaring indeholder hverken hormonforstyrrende stoffer eller BPA.

Vælger du vores drikkedunke i rustfrit stål eller en af vores termodrikkedunke, får du en langtidsholdbar løsning. De er robuste og kan holde til at komme med på farten. Om du er på arbejde, i skole eller noget helt tredje.

Termo drikkeflaske fra Aya&Ida

  • Holde resten af livet (hvis du rengører og passer ordentligt på dem).
  • Holde kølige drikke kolde i op til 24 timer
  • Holde varme drikke varme i op til 12 timer
  • Bruges igen og igen

AYA&IDAs foodie termo madbeholder

Termo opbevaringen er fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad. Låget er lavet af ren polypropylen, en langtidsholdbar plast, der kan genanvendes med et minimalt miljøaftryk. Silikoneringen i låget, der gør food’ien tæt, er lavet af rent medicinsk silikone.

Termobeholderen fra Pulito er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål, som holder maden varm eller kold i timevis. Den store termobeholder kan indeholde 750 ml, og måler 17 cm i højden og har en diameter på 10,5 cm.