Food’ie madbeholder

229,00 kr.

AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

Læs mere →

Ryd
Varenummer (SKU): 1507094 Kategorier: , , , , Tags: ,
Brands:AYA&IDA

Beskrivelse

AYA&IDAs food’ie madbeholder holder din mad varm i 8 timer og kold i 12 timer.

Madbeholderen er perfekt til at have med på farten eller med i skoletasken. Beholderen kan bruges til morgengrød, pastaretter, wokretter, salater, supper eller babymad, ja sådan set lige den mad du ønsker.

AYA&IDAs foodie termo madbeholder er fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad. Låget er lavet af ren polypropylen, en langtidsholdbar plast, der kan genanvendes med et minimalt miljøaftryk. Silikoneringen i låget, der gør food’ien tæt, er lavet af rent medicinsk silikone.

Foodien rummer 500 ml, og fås i 4 farver. Foodien tåler opvaskemaskine.

foodie mad beholder Aya&ida termo bæredygtig

For anden madopbevaring se vores stålmadkasser fra Pulito 3 i 1 eller oval. Herudover har vi også Stasher Bags i silikone eller bivokspapir.

Ønsker du en termoflaske, der kan holde kaffen varm hele dagen? AYA&IDA har de fineste drikkeflasker i forskellige farver og størrelser, der ligesom foodien holder varmt i 8 timer og koldt i 12.

AYA&IDA er en dansk virksomhed der mener, at forbrugeren ikke skal gå på kompromis, og de har derfor udviklet nogle smukke, praktiske produkter, som samtidig har en lang livscyklus, og er med til at reducere affaldsmængden. AYA&IDAs filosofi er, at produkternes livscyklus skal være cirkulær, og de ønsker at have omtanke for de næste generationer.

Yderligere information

Vægt 374 kg
Størrelse 10 × 16 cm
Farve

Grå, Cream Beige, Grøn, Soft rose

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...