Termo madbeholder

249,00 kr.

Smart termo madbeholder fra Pulito med plads til masser mad. Beholderen kan holde mad enten varmt eller koldt i mange timer. Beholderen er god til skovture, madpakker eller hvis man er på farten, men ønsker at have varm mad med.

Læs mere →

På lager: levering 1-3 hverdage

Varenummer (SKU): 1507360 Kategorier: , , , , , Tags: ,
Brands:Pulito

Beskrivelse

Smart termo madbeholder fra Pulito med plads til masser mad. Beholderen er god til skovture, madpakker eller hvis man er på farten, men ønsker at have varm mad med. Indholdet i beholderen kan dog også holdes koldt, og Pulitos termo madbeholder er derfor også essentiel til fx. opbevaring af isterninger.

Pulito termo medbeholder

Termobeholderen er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål, som holder maden varm eller kold i timevis. Den store termobeholder kan indeholde 750 ml, og måler 17 cm i højden og har en diameter på 10,5 cm.

Fordele ved stål

Fælles for alle vores madkasser er at de er lavet af fødevaregodkendt rustfri stål – uden BPA og skadelige stoffer. Det er et meget holdbart materiale, og stålmadkasserne kan holde til mange ganges brug, og i mange år – hvis man passer godt på den. Stål er genanvendeligt og genanvendelsen globalt er høj. Fødevaregodkendt rustfri stål afgiver ikke skadelige stoffer.

Se også vores Food’ie-madbeholder fra Aya&Ida.

Leder du efter miljøvenlige madkasser, så har vi også 3-i-1-madkasser i mellem eller stor. Benytter du ikke madkasser kan vi anbefale vores bivokspapir fra BISTAD eller bicokspapir i farver fra HAPS NORDIC og bionedbrydelige fryseposer fra MAISTIC til madindpakning. Vi kan også anbefale vores Stasher Bag silikoneposer.

Pulito er en dansk familievirksomhed der siden 2007, har ønsket at tilbyde produkter, der både er gode for forbrugeren og miljøet. Madkasserne fra Pulito er fremstillet i en lille indisk familievirksomhed, som udmærker sig på slidstyrke og et enkelt design. Du kan læse mere om Pulito her.

Yderligere information

Vægt 0.650 kg
Størrelse 10.5 × 10.5 × 17 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Du kunne også være interesseret i...

 • Madpakke-pakke brands Aya&Ida, Pulito, Haps Nordic
  480,00 kr.

  Madpakke-pakken indeholder madpakke-produkter der både er plastikfri, fri for BPA og uden anden skidt kemi. Alle produkterne kan genanvendes mange gange, og kan holde til at blive brugt af både børn og voksne.

  Ved køb af madpakke-pakken sparer du over 20% på varernes samlede pris

 • Pulito madkasse lufttætPulito madkasse lufttæt
  Fra 239,00 kr.

  En lufttæt stålmadkasse fra Pulito sørger for, at din mad, dressingen på salaten eller skyren ikke frigiver væske til resten af tasken, men holder det inde i madkassen. Stålmadkassen har en silikonelukning i låget, og to klemmer på siden, så kassen lukkes tæt.

  Vælg muligheder
 • Food'ie Foodie fra AYA&IDA
  229,00 kr.

  AYA&IDAs food’ie madbeholder kan holde din mad varm i 8 timer og kold i 12. Perfekt til at have mad med på farten. Fremstillet i 1. klasses fødevaregodkendt rustfrit stål, der ikke interagerer med din mad.

  Vælg muligheder