To go-kopper

Stilren, praktisk og lækker to go-kop fra Aya&Ida til dig på farten. Den er et genanvendeligt alternativ til de engangskrus meget kaffe bliver serveret i – eller blot som termokop.

2 Products

Filtre
Ok

  Filtre

  show blocks helper
 • termokop 380ml aya&ida to go-kop genanvendelig ståltermokop 380ml aya&ida genanvendelig stål to go-kop
  189,00 kr.

  Stilren og genanvendelig termokop 380ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

  Vælg muligheder
 • termokop 500ml aya&ida genanvendelig stål to go-koptermokop 500ml aya&ida genanvendelig stål to go-kop
  199,00 kr.

  Stilren og genanvendelig termokop 500ml, så du kan nyde din varme kaffe eller te på farten. Spar penge og mindsk engangsforbrug. Koppen har et praktisk låg, der let åbnes med én hånd og samtidig sikrer at dine varme drikke ikke ender i tasken, hvis koppen vælter.

  Vælg muligheder

Koppen er dansk designet med flotte stilrene farver. Koppens låg er udviklet til både at være god at drikke af, og er lavet til at holde tæt – selv hvis den bliver rystet eller væltet. Låget kan derudover let åbnes med én hånd, hvilket er utrolig praktisk.

I følge Dansk Kaffeinformation, køber hver syvende dansker en kop færdigbrygget kaffe mindst én gang om ugen. Kaffen vi drikker på farten kommer næsten altid i et papkrus foret med plastik og med et plastiklåg på toppen, så kaffen ikke skvulper over. Ingen af delene bliver genanvendt, og ender i stedet i skraldespanden til forbrænding.

Termokop fra Aya&Ida med praktiske features
 • Lækagefri
 • Holder varm – men ikke brandvarm
 • Tåler opvaskemaskine
 • Kan bruges igen og igen
 • Nem at åbne med én hånd

To go koppen fra Aya&Ida findes i flere farver og to størrelser – 380 ml. eller 500 ml.

To go-kop fra Aya&Ida

Termokoppen er udviklet efter samme princip som drikkeflaskerne fra AYA&IDA. De dobbeltvæggede sider af 18/8 rustfrit stål er beklædt med et kobberlag, hvilket gør at koppen ikke bare holder på varmen, det sikrer også, at koppen ikke bliver varm at holde på. Låget er lavet i rent BPA frit PP (polypropylen), og sluttes tæt med en silikonemembran.

Den ligger godt i hånden og grundet powdercoating er den utrolig holdbar. Koppen har et unikt og stilrent look. Størrelsen og udformningen er udviklet til at passe i de fleste kopholdere monteret i biler.